KONFIRMATIONEN

jag gick upp klockan halv 8. ja, jag blev väckt av min väckarklocka och för en gångs skull så gick jag upp när den ringde. jag vågar knappt gå och lägga mig längre för jag lixom kan inte gå upp. vet inte varför. meh.


sen var det iväg till kyrkan. tränade igenom lite grann ochh sånt, satt på oss kåporna. stavning?
sen ringde klockorna in och vi gick in och sånt. sen sjöng vi för det mesta. och det gick sådär. kajsa och jag flabbade lite ett tag, och det var så sjukt hemskt. jag kunde inte hålla mig. och där stog jag framför typ 1000 pers. iallafall några hundra. oh. men jag hade iallafall en anledning att skratta. om den var bra eller dålig avgör inte jag ;)


sen fotades vi ilte och sådant, och sen åkte jag och amanda hem i hennes farmor och farfars lilla söta gamla bil. hah. skumpskump sa den.


hehe. sen var det jättesorgligt att konfan var slut,. DEN VAR HELT PERFEKT. domma tre veckorna. lärt känna massa nya och allt. oh. gonna miss miss miss.


ikväll ska hela konfagruppen(domsomkan) ha en liten grillfest på skäret. mysigt värre ha?


puss på er. erkänn att ni inte läste allt?
du får tio pussar om du gjorde det. hehe.



sånt som folk tycker om mig







jag tar bort alla kommentarer som har med reklam eller något annat jävla fjäsk och fläsk å göra. lägg inte ner tid på sånt skit, då passar du inte in här. ciao.


om folk kallar dig för nåt, skriv det här:
klicka där!!!1 askul!
din email (om jag ska anmäla dig)

haru en blogg? jadå!


säg säg säg nåt då!!! poss



Trackback
RSS 2.0