Guinew moon




Konstig kanin. Synd att han inte flög iväg, jag fick aldrig se mina önskade flygande kaniner som poffade mot rutan och alla tjocka kaniner blev platta. - blev alltså inget positivt med denna orkan. (this is bad, really bad, Michael Jackson)

Julia och jag ska kolla på New Moon på söndag vare tänkt. Jag är ju inte riktigt en hänga-på-sf-och-beställa-biljetter-person. Jag har längtat sen i somras till denna filmen och kollat på kanske 20 (finns det fler?) trailers. Även lika många parodier. Jag skiter på mig när jag kollar på denna, den är så fruktansvärt rolig. (om man sett den riktiga trailern några gånger och tänkt på samma irriterande saker)

Schoolizch väntsisch. Tschüss.

sånt som folk tycker om mig
Postat av: sanna

Vilken himla fin blogg du har! Och fina bilder tar du :) Om du har tid och lust, och kanske tycker min blogg är okej, får du gärna rösta på mig här! http://tesswaltenburg.blogg.se/2009/november/finalisterna-i-veckans-blogg.html

Kram Sanna!

2009-11-20 @ 18:15:34
URL: http://sannaklefbom.blogg.se/
Postat av: Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se

haft en bra fredag?:)

kram . ♥

2009-11-20 @ 23:17:23
URL: http://hejjellen.blogg.se/
Postat av: Lucia

aww :D

2009-11-21 @ 16:14:16
URL: http://justoneday.devote.se
Postat av: naomi&veronica

söööt

2009-11-21 @ 19:37:56
URL: http://modistiskt.se







jag tar bort alla kommentarer som har med reklam eller något annat jävla fjäsk och fläsk å göra. lägg inte ner tid på sånt skit, då passar du inte in här. ciao.


om folk kallar dig för nåt, skriv det här:
klicka där!!!1 askul!
din email (om jag ska anmäla dig)

haru en blogg? jadå!


säg säg säg nåt då!!! poss



Trackback
RSS 2.0