puss

jag har lust att spela sune och pussjakten. men jag orkar inte. (subtropia är flyttat en vecka, alla skriker YES!)

081130.

du säger att du är stark, (att du vart igenom det här förut)
fan att man inte är göteborgare egentligen. vad bra man skulle mått.
men jag är inte skåning. jag är inte det. jag bara väntar på att kunna flytta hem till göteborg. varför denna stora kärlek till en liten stad? göteborg är speciellt. som london. london och göteborg är lixom.. charmigt.

sista kvällen i london.

frostyjulkänslor - julmusik - lussebullar - pepparkakor - clementiner - (fisherman's friend)

sist men inte minst: FANNY FYLLER ÅR. graattiiss huneyyy

081129.

Alzheimers - nya vänner varje dag!

whyred

detta är märket med snyggast kläder. efter acne. allt är så otroligt snyggt. jag kan inte få nog av denna tröjan. (längst upp till höger. ootroligt jättemegafin.) pus.


081128.

nåt säger mig att du blir borta en lång, lång tid.

jag bara måste till stan!1 menn.. jag vill inte sticka utan fannnnyyyyy!! (fast iochförsig måste jag kompletera-vad-det-nu-betyder hennes present!!1 jessica sa att det hette kompletera, detblirbra.

like ben.


081127.

detta är den stora anledningen till att man fastnar vid datorn. skulle kunna sitta på den hemsidan och bara illglo i timmar. men så mycket hinner man inte vid denna tiden under skolans gång. fynej så mycket vi har. ehm.. ja, enligt mig är bilderna bara underbara. massza fler liknande bilder från samma fotograf, oherregud. så snyggt. men tryck på det första ordet i detta inlägg. fastnar inte du också? (ps. finns fler sidor, tryck på next nere i rutan på den länken om ni missar't)

'zactly.
det blev en trevlig stund med fanny. fast hon den mesta tiden bara satt och kollade på mig med olika miiner. (lite svårt att kommunisera med en person som sitter och kollar på en med ögonen i kors och öppen mun) men slår man ihop två dumma huvuden så blir det iallafall liite smart. (lite) iallafall. har världens underbaraste låt i huvudet. så säger jag till alla låtar, men om ni vill veta vilken det är så får ni fråga. för det är en hemliz.

(och du, jag bryr mig inte ett skit om dig längre. jag menar, vadfan får jag tillbaka? fuuckuu lilla söta du, ha ett bra liv)


'

jävlarubrik.

jag tröttnar aldrig på denna låten. jag kunde inte ta någon url för att det var tydligen inte okej. hm. låten påminner mig om min härliga vinter när jessica försvann upp till stockholm. jag typ drogade sönder hela kent's du&jag döden och tillbaka till samtiden. jag ska väl inte ens påpeka denna egentligen fina låt. jag ryser. men ändå gillar jag dom.


du kommer på torsdag iallafall. eller fredag? jag förstår inte. 


det var väl något vi gjorde, något vi sa som förändrade mitt liv. var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar? var det dig jag svor att aldrig glömma? blåljusen blinkar, tänk vad man kan göra med en liten kniv.

081126.


jag har skitont i huvet. men det spelar ingen roll, måste plugga som en idiot hela denna och nästa vecka. ska ringa fancyfanny nu om hon är hemma. vi slutade tidigare on the deutch.
puss/e.


Fashion.

så snyggt. fashionspot.

081125.

Om du trycker här, så kommer du till denna skönheten. (klänningen) aaaargh. Asos har 46 sidor fulla med sjukt fina klänningar, varför ska jag då till väla och ta risken att 10 andra har likadan?081125.

och du hittar den här.

081124.Sommarbilder. Så kan det gå. Måndag. Så mycket måndag det kan bli. Inget positivt alls. Matte är verkligen helt jävla jobbigt. Man gör det hela hela tiden varenda jävla vecka. Helt plötsligt; åh, vad glad jag blir, jag ligger på rätt kapitel! efter en dag ligger man efter igen. Och såhär fortsätter det. Nian är ju bara helt (hemsk) underbar.

» matte
» engelska
» svenska
» kemiprov
» jessica kommer


081123.

jag
vet
inte
vem
jag
kan
lita

längre.

överhuvudtaget.
vissa människor är ju bara helt hopplösa. man kan gå runt och göra varenda litet SKIT för dem. ja SKIT. för man får inte ett SKIT tillbaka. DU ÄR GLÖMDGLÖMDGLÖMD. och jag njuter av det. lalalalalallala ha det bra i nästa liv som gris.


081122.

då: vaknat 10
ätit pannkakor
gått (enligt hanna) 6 km
ätit morotskaka
druckit latte
gått 6 km till
kommit hem
druckit chailatte
druckit T
duschat
pluggat no
ätit thaimat
komma hem
plugga
ätit glass
kaffe
nu: dator (första gången idag)
sen: desperate houswives säsong 2
sovaGud vet att

jag måste leva mitt.
(Dom andra har gått för att leva sina liv)

Så är det inte egentligen. Men man får väl blanda orden lite, jag tror inte håkan blir sur på honom. Jag skulle aldrig såra en så fin mäncha. PUSS och godnatt Önskar Emma.


081122.

Det mesta är härifrån. Nu måste jag städa, tyvärr.
PUSS/e.

081121.

Fötterna brukar du glömma, två fötter kan också vara ömma. Du går på dom, du står på dom, nya skor skaver även små sår på dom. Du offrar dom mer än du tror. Instängda i dina skor.

En kontig låt som man sjöng om och om igen för några typ hundra årsen. Hm. Jag vet inte varför jag kom och tänka på den.. wellwell. Ursnygga skor från chicy. Riktigt snygga grejer har dom faktiskt.

Min jul-klapps-jag-skulle-vilja-ha är typ 100 meter lång. Och då väljer jag bort många saker också. Det är med typ.. hm.. 5 eller fler skivor.
PUSS/e.

081120.

Jag kom på idag hur jevla gärna jag vill se Killer's live. Tänk att se dom live? helt ååh. Och Glasvegas. Och kent. Och håkan. Och tigerlou(JAG ÄR INTE DÄR!! buhuhuuh) Var på kullagymnasietmöte nyss. Det var la bra, blir väl antagligen den skolan. Jag pallar verkligen inte pendla. Blew.

To say I want you, just 'zactly like I used to 
'Cause baby this is only bringing me down


PUSS/e.(s)kills.

Palla att det blåser som satan varje kväll, helt omöjligt att sova. Eftersom det tjuter som jag-vet-inte-vad i hela övervåningen. Böwueh. JAG MISSADE FÖRSTA HALVTIMMEN AV DESPERATE HOUSEWIVES OCH JAG HAR LÄNGTAR EFTER DET EN HEL VECKA OCH JAG HAR TÄNKT PÅ DET HELA DAN. Och jag glömmer det minuten då det börjar? Jag fattar inte hur bra man kan vara på såna saker som jag. Duktigt, applåder. Plus att det bara är reklam när jag kommer. Nu börjar det igen, pusshej,081117.

Folk säger att jag aldrig blir kär.
Men det är ju falskt.
Jag är ju kär i hur många som helst.
hur många olika som helst.
Skillnaden är att några av dem är gifta, har barn, någon död, någon bög.
men vem fasen faller inte för Kurtans heta pooser?Mitt hjärtas röst.

Ge mig en biljett till kent. Jag är verkligen pepp på att se dom, lätt bästa bandet live. (Dom som väntar, Dom som orkar vänta, jag orkar inte vänta, nej.) Jag känner att jag snart börjar få migrän. Eller något. Jag vet inte vad det är. Yr.

Tiger lou på torsdag, så jag måste hinna
♥ beställa biljett (!!) 
♥ labbrapport
♥ massa matte
♥ svenska

iloveyou.

ERKÄNN SÖT? mehhh. Kurtan :*
puss /e.

Kent.

Jag vill ha dig, jag är din, jag är bara din.
Jag vill ha dig, du är min, du är bara min.

KENT, jag är såld. Jag är eran, ni är mig.
JAG ÄR HELT JÄVLA KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.

puss /e.


Piggy got style.

  

Om jag lever upp till mina egna förväntningar så ska jag sitta hela dagen med ett skolarbete vid namn Rwanda, också jätteroligt. Älskar ångest-söndagar över allt annat ju. Supermysig kväll med låvisa och fanny igår bytheway.

puss /e.

En ensam kvinna söker en man.

Antingen har du inte förändrats ett jävla dugg, eller så har du förändrats så mycket så jag aldrig kommer veta riktigt vem du är igen. Jag är rädd att jag aldrig kommer få reda på det, men vem vet. Inte jag.

Sticker till fani nu. PUSSDÅ.
puss /eGlasvegas.

"Visst känns det fint att vara vid liv en dag till, visst känns det fint nu hurricane?"
ett citat som alltid kommer sitta där inne i hjärnan. Jag vet inte riktigt varför jag är så besatt av det, och varför det ploppar upp i hjärnan hela tiden. Men vad ska man säga, HåkanHellström? Det räcker.

Brittiskt, lite BroderDaniel-stuk - jag klagar inte. Glasvegas. puss /e.

Mr. Saturday.

HEJ. typ. Trevlig kväll igår, måste snart iväg på sånt gymnasiegrejs. Men det är helt konstigt och jag pallar inte och jag vet inte så bäh. Behövde iallafall duscha imorse, - vattnet var grönt, VANESSA. :):::)::):))
puss /e.Be Somebody.


Ja, jag hänger bara med armen ovanför ansiktet. Inget annat.puss /e.

Ett väldigt random inlägg.

Jag vet inte vad folk tycker om att läsa om. Och jag har ingen fantasi just nu. Så det får bli detta. (under-under-under-underbar-underbar-underbar UNDERBAR låt)

_KINGS_OF_LEON_ puss /e.


Gimme, gimme.

Varför kan jag inte komma till uropenn? jevla skit. Den kommer ta slut.
(har iofs inte sett den i verkligheten, men palla, 65 enkronor. Behöver en sån klocka, när man typ inte kan ha med sig mobilen.)

Use somebody.
Namnet säger sig själv.

Kolla, jessica! KYCKLINGEN!! ååhhååhåh. V I L D A :* saknardigdinbusbajs. (men snart får jag kanske träffa två älsklingar i en smäll? jo.. kanske en månad kvar menye) Idag är det toorsdag, helt okej dag. Mer än okej idag, för det var ju läsdag. chhhhill. Läste typ 100 sidor, på några timmar hahahha. Men jag var på annat också, plus rast. (och så var det en ur-usel bok) men är tvungen.. om jag inte byter bok. (orka). Lite matteplugg, kanske svenska och lite annat shit. PUSS, E.
 

Death and all his friends.

   
Miniatyrbilder, klickava. Skolkatalogen har kommit(!) alltid lika spännande,
(de första 10 minutrarna, sen kan man den utantill)
 vårt foto ser ut som en elevrådsbild eller nåt.


 


Hon gav sig bara av.

Don't look at me that way. It was an honest mistake. An honest mistake.

"Äta pappas bajs, äta pappas bajs." - jag har aldrig sagt att min lillebror är normal.

"Åh bajs" - erik.Lundlund.com.
Puss

13.

Kan jag gå med dig hem från bussen? Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen? På Fredag kanske jag kan få biljetter till dansen. So I can shake you.. oh.

Ibland är min text i inläggen i Calibri, ibland i TimesNewRoman. (oh my god, what a big problem!) typ.. men det är lite finurligt. Jag tror inte vad jag vet vad det ordet betyder, för då skulle jag inte använt det. Men hur svårt kan det vara? Det är lixom ingen som säger till mig när jag föds att finurligt betyder listigt, och listigt betyder smart, och smart betyder tänker rätt. och så vidare osvosvosv. Men man förstår ju. Detta är ingenting som någon vill veta, det är bara mitt onsdagsyrande. (varje-jävla-dag-yrande)

JULIA VILL TIGER LOU - U - U - U! (oh oh oh)
inom-parantes-igen (oh) är ett bra ord, man kan använda det närsom. OH!


VI-MOT-VÄRL-DEN.

Det finns inget som heter mörker.  Kolla in i mitten! Det är ett svart täcke, jag ser ju förfan den blåa himlen bakom :o halå. haha, så här blir det om man inte kan hålla kameran still. (woho) Båda blev ju helt enormt snygga. *applåd* tack. tack. tack. Här är det fullmåne, hur är vädret och allmänt sånt hemma hos er? (nej, jag förväntar mig inget svar av typ tusen zombies som sitter framför datorn, halvdöda med fyrkantiga ögon, sånt orkar man inte svara på). Puss ändårå.Chokladsug.

Klockan är 14.26 och jag är hemma. Från skolan. Det är typ en befrielse att komma hem. Jag kan likagärna sätta mig och plugga huet av mig när jag kommer hem, men jag blir alltid lika lättnad. Jag ska sluta säga "typ", det är inte speciellt orginellt, och om man menar något så menar man det. Man menar inte typ något. Iallafall, snart ska jag iväg på tennis, för-hoppning-s-vis med fanny. Den bajsrumpan har ont i munnen. (haha, haha, haha). 

Inte ta mer radiokaka, inte mer, inte mer. Inte ta mer radiokaka, inte mer, inte mer..

Sött.

Innan när jag gick hem från skolan så gick det två små barn. Nej, verkligen inte barn. Kanske två-tre år yngre än mig. Lite halvmobbade. (förlåt), men sånt ser man. En flicka och en pojke. Och om jag minns rätt så är dom "ihop", otroligt gulligt ord. Men åh, så söta dom var. Det såg verkligen ut som att de tyckte om varandra skitmycket, men ingen bryr sig om hur densjälv ser ut. Helt naturligt useende, lite halvmobbade och bara så söta tillsammans. Jag skulle vilja gå som en osynlig och bara kolla på dom, så söt dom är. Jag klarar knappt av små fjortisar som tror att dom är jättecoola med sina killar. Detta var vrålgulligt.

För sent för kärlek.

Ingen som vill på tigerlou 20/11? Lixom jaha.mq.


illusion.


Morning sun.

Morning morning without morningsun. Idag ska jag
♥ Duscha
♥ Matte
♥ Försöka gå ut och springa eller något, som jag har försökt i en och en halv månad nu(resultatet är ju bara mh)
♥ Äta radiokaka

heido.RADIOKAKA.

Meme ock jeg bekede iger. Jag gjorde efter detta receptet. Blev en radiokaka utan radiohead.
Berlin.

Älskling, jag har aldrig kunnat lära dig någonting.
I bästa fall så kan jag bidra med en känsla. 
 
 

Snyggast på LOOKBOOK.nu

MINATYRBILDER, skriv en kommentar om det inte går att klicka upp, om det blir sån sida att dom inte kan visas, eller blå kant hela tiden.
♥ 1   Sorcha 
♥ 2
♥ 3
♥ 4  &
♥ 5  &   
♥ 6   filippa:   &  
(tycker iochförsig inte om just denna bilden på filippa) 

Human Dancer's.

• So, people, are we human or are we dancers
Looking for the answer.

I'm not in love with you.Jag är kär i Kent iallafall.

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet jag får panik av dina tårar
Gör nånting, gör nånting nu
Förstör nånting, slå mig
Förstör nåt, jag överlever


Kan man vara beroende av en hemsida? Kan man bli kär i bilder? Jag kan.ILLUSTRATORS.

Med denna bild säger jag godnaattt, GODNATT! (Psst, Lovisa och jag har en Britteny - club. (någonstans så såg jag att de hade skrivit Britteny, härlig stavning) Först duschzen.

Palla att(iallafall på min dator) att de delar mellan någon och stans. = någonstans.
får se om ens den där meningen kom upp. min dator vill inte uppdatera. Stå ut.

PUSS, E

Lundlund.se.

Jag kan ju bara säga att jag inte får nog av den sidan.Electric Feel.

Ni har nog inte missat honom, men jag tänkte bara påminna er om en otroligt bra fotograf vid namn Leo? Denna mannen.


Team hallon.

Random rubrik lixom. Det är ganska fascinerande hur Vissa människor(männis-kor, woops) kan rita. Kommer nog med mer bilder om ni inte har lust att klicka på den där länken själv. Hittade två helt underbara andra bilder som hon nog fått inspiration från Ugly Doll, världens underbaraste figurer.  PUSS, E

Jag hör dåligt och jag fattar trögt.

Jag hör dåligt och jag fattar trögt
ta mig nu, om du vill ha mig här.
Gör något nu, gör det högt och klart,
jag kan vänta, och jag väntar nu.
Jag har väntat på nån sån som du.
Fulsöt låt, inte på tal om Håkan(bilderna), Tryck här vettjaa.SNYGGT.

Om du tycker det är skitkul att slänga typ 400 spänn sådär bara så tycker jag att du ska tänka lite på att slänge dem på en av dessa tröjorna istället. I DIE, så snygga dom är. Detta är långt ifrån alla. Kolla!? typ 375 spänn, eller nåt. Mhh.

(ni missar väl inte snyggingen längst upp till vänster?)

Intresserad? Tryck här.

Nytt inlägg.

Pratade med jessica nyss. (det blir nice)
Men iallafall, pluggat svenska hela dagen (nej, verkligen inte, men det lät bra), såååå kuuul. Och lite fotbollsavslutning, sååååå trååååkigt. (sjukt) Jag tror jag kan svenskan, har knappt pluggat på den. Jag vet inte vad jag gör, sitter och tänker på annat, men jag kan det typ redan. Eller så fattar jag ingenting. Det kommer jag aldrig få reda på. (Jo, kanske när jag sitter vid provet imorgon som ett stort frågetecken och inte fattar någonting och frågar om vi verkligen skulle kunna detta)

PUSSHEJJULGRAN(för jag längtar till julen)Visst känns det som att kärleken väntar?

Sommaren känns väldigt långt bort ändå. Så kan det gå. Jag rimmar dåligt som få. OCH JAG KOM PÅ ATT DET ÄR DESPERATEHOUSEWIVES IDAG, mhmm! Det får man ikke (nejnejnej absolut inte!) missa. Har mazza saker att göra. En framtidsgrej till bilden(förslag) en sak som man kan använda i framtiden, som man tror kommer uppfinnas alltså. Och sen ska jag träna på buddist-orden. Koolt. Ha en trevlig afternoon.

Puss, E


Du står vid frontlinjen igen.

HEMMA woho, who care?
Jag kom precis på hur roligt det är med denna sidan och att jag borde beställt den iår. Det blir när jag börjar gymnasiet nästa år istället. PÅMINN MIG! Nu ska jag snart iväg till tennisen, har gållt på lite med buddismen och hinduismen, haha (tre ord egentligen) skulle kolla upp vad som var vad. ijallafall, ska cykla till jevla tennisen HEJDÅ.

Kärlekslista.

♥ 1. Håkan Hellström (Gift tyvärr.. men det går att ändra på)

♥ 2. Jude Law

♥ 3. Jocke Berg, (Han är tyvärr gay, wellwell)
♥ 4. Kurt Cubain (Död tyvärr)


Kärlekslista.. låter konstigt. Det var iallafall vad man sa. Vad vi sa iallafall. Om någon Nu sa till mig att skriva en kärlekslista skulle jag nog skriva ner kärlekens ingridienser. Vad nu det är. Skulle tagit sin lilla stund. Från sak till sak - Nu har jag gjort klart mitt filmomslag iallafall, bara uppfinningen kvar. Och svenskan. Men det tar vi imorgon.


Du frågar mig vad kärlek är
Men jag vet inget om det där
Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå

HEJ.

MEN SÄG NÅ'T DÅ? hej?

Livrädd med stil.

Jag har dånande huvudverk, don't tell me att jag har massa saker att göra och en grammatikbok väntar i skolväskan. Oh god.Jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugnaJag är såld.

Jessica har köpt mig för 50 pund.
NEEE, kolla domhär klädesplaggen från B U B B L E R O O M. Har aldrig riktigt varit inne och kollat på alla deras kläder så, men min "mysdress" är därifrån, det märket, så jag gick in och kollade på hemsidan. Bara massa skönheter.

Miniatyrbilder, kötthuen.

  
  
  

Tio minuter (för mig själv.)

JAG ÄR TRÖTT.
JAG ORKAR INTE SKOLAN.
JAG HAR SKITMYCKET JAG MÅSTE GÖRA.
Och det är svinkallt där ute. Typ.. hjälp?

( Kings Of Leon, bbbraaaaaa ohohoh )

Himmel blå, himmel blå.

Jag har haft en underbar helg. Och jag är jätteartig som frågar er först. Men det är ingen idé, sånna frågor orkar man inte svara på. Jag såg ett program om kära Håkan, underbart. Iallafall, helgen tillbringades ju på ett spa, så jag är ren, väldigt ren. Bastu, ångbastu, havsvattensbad, bubbelpool, vanlig pool och ja, gud vet allt.

Imorgon blire schoool, ohno! Och grammatikprov på fredag. Festligt.RSS 2.0