p a n i c o n t h e s t r e e t s
han = 13 år idag. oj, vad gjorde jag när jag var 13? typ sprang runt och trodde att jag var någonting. hade för många drömmer, för många förväntningar och visste ingenting. ville för mycket. jag vill fortfarande mycket, mer och mer för varje dag. men nu är det iallafall möjligt, allt är möjligt nu känns det som. ok, vissa saker jag vill kan få feta konsekvenser, men jag vet att jag kan. om jag vill. och jag vill. det är skillnaden mellan 13 och 17 - som jag blir om 7 dagar. 17. det är någonting med att vara 17. har jag hört.

a w a y


är sjukt sur. var bara det jag ville säga. hejdå.

get me away from here i'm dying helt seiröst

u n i c o r n


dagens favoriter från weheartit.com. när jag inte har något viktigare för mig så sitter jag där hela dagarna. nästan. förövrigt så förstör tjejen det fina i bilden på den näst sista. men jag gillar.. planschen. hej.
(enhörningar är typ det finaste som finns i hela världen. nästan)

dagens repeat: Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
(sällan)


1 3

13 saker om mig (som du kanske inte visste)1. Jag har alltid nagellack på mig och vet inte när jag var utan sist. Jag tar av nagellacket när det börjar slitas och sätter på nytt efter 5 minuter. Men…

2. …det typ fulaste jag vet är fransk manikyr. Detta är inte så många som vet att jag hatar och jag föredrar att inte uttrycka mig om det speciellt många gånger heller med tanke på hur många som faktiskt använder det.

 

3. Jag klarar verkligen inte av Melissa Horn, hon är typ det sämsta i musikväg jag någonsin hört.

4. Jag är på sätt och vis beroende av The Smiths. Jag blir irriterad och konstig när jag inte har lyssnat på dom på länge och kan även springa hem från bussen bara för att slänga mig i sängen och spela The Sound of The Smiths om och om igen, skivan igenom.

5. Jag är på sätt och vis kär i Jens Lekman och tycker att han är en av de finaste sakerna som har hänt. Jag blir som en 6-årig ny”kär” flicka när jag bara hör hans röst.

6. Mina kompisar… kanske dina också jag vet inte vad jag ska jämföra med… är väldigt skvallriga av sig och älskar att höra allting om vad som hänt på den senaste festen – i minsta detalj. MEN… jag är totalt ointresserad av skvaller i alla former. Jag sitter alltid och tänker på annat när alla ska prata om vad som hänt på festen, ler lite och skrattar ibland. Vad pratar dom om? Ingen aning.

7. När jag var liten var jag typ alltid sur och ledsen och bara allmänt jobbig för mig själv och andra. Jag har kommit på att nuförtiden är jag aldrig någonsin sur och jag kan i princip inte bli sur på någon, om det inte är någon som helt och hållet är ute efter att reta upp mig rejält.

8. Jag har väldigt blandad musiksmak och tycker egentligen att allting jag hör är helt okej. Sitter ofta och skiftar mellan Nirvana, Håkan Hellström, The Streets och Michael Jackson vilket är en rättså stor blandning.

9. Jag måste alltid, varje kväll koncentrera mig jättenoga på att tänka på speciella saker för att kunna slappna av. Jag somnar aldrig innan klockan 1-2 och då har jag legat vaken minst en timme och försökt koncentrera mig på musiken i öronen och andra tankar. Jag ligger alltid och spänner mig, får stora ångestattacker och blir stressad innan jag ska sova och jag vet inte varför.

10. Jag tror att jag är lite halvt synsk, ibland vid vissa tillfällen och när jag vill. Detta är inget jag brukar säga högt eller berätta vad jag tror kommer hända eftersom, som ni nog också tycker, det låter väldigt töntigt och överdrivet att prata om att man kan se in i framtiden och andra sådana tönterier. Det kan vara allt från att gissa i vilken ordning någon kommer säga någonting, vem som kommer räcka upp handen och efter vem, hur många kort någon har bakom ryggen och vilket kort som ligger överst.

11. Jag har aldrig varit kär och tror knappast att jag kommer bli det heller. I alla fall inte på ett bra tag. Jag är totalt ointresserad av att överhuvudtaget bli intresserad av någon och jag blir bara äcklad av folk som påstår att de är intresserade av mig. Kärlek och sådant trams känns väldigt långt borta för mig och det är jag väldigt glad över, tro det eller ej. (ej, väljer du väl antagligen)

12. Jag har vissa ord som mina öron har fått för sig att bara vika sig av, och får hela min kropp att bara må illa och tycka är helt fantastiskt idiotiska. Ord som färsk (helst skånska), räligt (skånska), och smeka. (jag sitter och ryser i hela nacken för tillfället, pga att jag skrev orden)

13. Norska, göteborska och brittisk accent är det finaste som kan komma ur en mun.


p l a y

hittade ett utkast som jag gjort för ett tag sen med de bästa låtarna 2010, än så länge, enligt mig. eller överhuvudtaget låtar som jag tycker är fett feta just nu, möjligtvis några från -09. 
snart en månad kvar till siesta, woho. och jag vill tillbaka till stockholm. och till london, måste även till göteborg. öeh, jag måste åka bort hela sommaren känner jag. de tidigare nämnda städerna ska jag försöka hinna med, kanske inte london.. men ska försöka. om jag får sommarjobb dvs. är det bara jag som mår illa av bara ordet sommarjobb?
fredag, lovely.

(har inte rangordnat låtarna)

spotify:

Joel Alme – The Spell Of Brothers 
MGMT – Congratulations
Vampire Weekend – Giving Up The Gun
Slagsmålsklubben – Brutal Weapons
Yeasayer – O.N.E
Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg
Hot Chip – I Feel Better
Moto Boy – Early Grave
Andreas Grega – Ta vad du vill
Gorillaz – Stylo (Album Version) (Feat. Mos Def and Bobby Womack)
Shout Out Louds – Play The Game

youtube:

The Radio Dept. Heaven's on fire
Familjen - När planeterna stannat


a u d r e y


hemma från stockholm. sug sug suger. ville inte hem någon gång och jag vill redan tillbaka. på bussen hem när jag inte längtade tillbaka dit så tänkte jag på göteborg och london. fan. orkar inte vara hemma. vill bort igen, jag har blivit allergisk mot vardagsliv. jag får kalstrofobikänslor och vill bara rymma och skita i allt.

2 (favorit)låtar som säger det mesta:
- get me away from here i'm dying
- there is a light that never goes out

nu ska jag sura, jag och min huvudvärk. hej. JA JAG SKA GÅ TILL SKEPPET SLUTA TJATA

m e s k o

http://www.flickr.com/photos/linneamesko/ 
http://linneamesko.blogspot.com/

typ sötaste människan någonsin som ritar och fotar helt jävla bra. se och läs hennes blogg och hennes flickr NU. hej.

(NU)


frrrrrrrrrååååån henenenenenes flickr kolla där jag tvingar dig.

h e s t


tja. dagens bild. hästar kan le, så äre bara. jag har sprungit runt bland hästhagar och sånt hela dagen med min kamera framför fejan hela tiden. efter några timmar blev det 600 bilder. varav några kanske kommer ut. tja2.

e y e


hej. det här är emma. egentligen har hon seriösa problem, men det är ingenting man orkat ta tag i. hon har en del vänner, snälla vänner som umgås med henne för att det är synd om henne annars. stackars tjej. ibland blir hon retad, hennes vänner kallar henne för hemska saker, som slem och ozone. emma ser inte hennes egna problem. det är synd om emma. okej skitsamma måste göra samhälle hejdå.


p u m b o r

jag älskar fanny. detta är fanny:
hon tycker det är skitpinsamt att hon alltid råkar säga djungelboken. för hon menar ju lejonkungen!!!! hon tycker om sitt ämne på geografiinlämningen för då får hon skriva om alla djur som finns med i djungelboken. som pumbor. och timon nivet. (fast nej! lejonkungen var det ju. åh, helt fel, i djungeln finns ju inte såna djur) såhär kan det låta:


"jag gillar att jobba om savann

för det handlar om alla djur som är med i lejonkungen

bla surikater

och pumbor

(vårtsvin)

och jag är sugen på att kolla djungelboken"

l u m p

pimp your myspace at Gickr.com
f1 heY y0 wh4tz up?!? 1m with tha c00l girlz in t00wn. c ya!
(fanny är där bak. jag lovar. hon finns. hon är bara lite lol)

ups, självklart. glömde: http://www.starsailor.blogg.se

d a n c e

tja, bättre fredagslåt än denna får ni inte. så därför får ni den. hade glömt bort den för ett långt tag, sen satte masken på den,
och så blev jag påmind om typ nästan världens härligaste låt. typ bättre blir det inte:

spotify för spottarna: Kite – Ways To Dance
fast. videon är ju fin så ni får inte trycka på länken.

s i l e n t
jens lekman. åh, jens. kanske är jag kär i dig, ja jag är nog det. kär i dig. lite sådär vårpilsk ni vet. jag blir verkligen helt töntigt nykär-glad och konstig när jag ser eller hör honom. vilken plåga att se honom live med mig, jag skulle se ut exakt som ferdinand med sina älskade blommor, jag lovar. 

vad är grejen med jens egentligen? åååååååååå jens

från mig fast på något sätt från honom till mig fast tillbaka från mig till honom igen. förlåt, bara lyssna istället: Jens Lekman – Kanske Ar Jag Kar i Dig 

j a l e v ä r


jag har ingenting att säga med bilden och inget annat heller så. hejdå. men jag lever, lever för fullt kan jag lova. → congratulations - mgmt åhåhåhhh fin. kolla videon också förresten.

RSS 2.0