L E D I G


några favoriter. Barbara Vidal. tittar på hennes bilder några gånger i veckan, kan inte sluta. hennes Dripbook-användare.

PS: ni kan lägga av alla ni som skickar onödiga kommentarer med reklam till eran egna blogg eller något helt annat. jag tar ändå bort dom. DS.

I A M A C U C K O O


clowner är typ det vidrigaste jag vet. och dockor och sånt. porslinsdockor med ögon som alltid är öppna och hur man än gör så stirrar de på en. fast att jag snart är 17 vårar så mår jag illa av bara tanken av att se en docka eller clown. men denna bilden tycker jag om något fruktansvärt mycket. kan sitta och kolla på den i evigheter och bara kolla. hennes utseende, hennes kläder och clownen. hur dom håller varandra i händerna. så fin.
ps: jag tyckte om clowner på cirkus när jag var liten. jag skrattade så jag sket på mig. jag kollade på cirkus i fjällbacka nästan varje sommar. när jag var liten. men filmen "babe 2" (om den lille grisen) förstörde synen på clowner för mig.

I A M S U R E
Samhälle • te • kaffe • vatten • Jens Lekman • Belle and Sebastian • halsvärk • saknad • knakande i hjärnan • gärna • väntan • matte • tisdagsångest • stress • bita mig i kinden så att det gör ont och börjar blöda • skriva ner onödiga saker • titta • vänta igen • kontrollera • huvudvärk • svidande ögon • webbcambilder


I U S E D T O L A U G H
Sega. Deprimerande. Kalla. Kala. Konstiga. Meningslösa. Bilder tagna för något år sen från tåget påväg hem från jkpg. Om man sen tar bort alla a:n på adjektiven ovan så vet ni ungefär hur jag känner mig just nu. Kanske inte så meningslöst upplagda bilder egentligen med tanke på hur bra vi passar ihop. Jag börjar få ont i halsen vilket suger. Okej, jag förstår. Mer vill ni inte veta.

OCH NEJ JAG VILL INTE KÖPA ERT JÄVLA LÖSHÅR, LÄGGA TILL ER PÅ BLOGLOVIN, LÄSA ERA MENINGSLÖSA BLOGGAR ELLER LÄGGA NÅGON JÄVLA KOMMENTAR OCH INTE HELLER VARA MED I DIN TÄVLING OCH SIST MEN INTE MINST HELLER BLI VALD TILL VECKANS BLOGG. tack allt för mig love you

jagärsnällsomfan

Om jag inte vill då? Om jag inte vill gå och lägga mig och sova. Då? Va? Vad gör jag då? Sitter uppe och läser och lyssnar och tänker. För mycket. Och. Ångrar. Och bara är. Jag hatar ska. SKA. Man ska gå och lägga sig i tid. Nu ska jag gå och lägga mig för det är sånt som är normalt att göra och. Nu ska du göra det. Okej. Då gör jag väl det då. Men det är ofrivilligt som fan.

DETHÄRJÄVLASPRÅKET

Ensamheten, ensamheten
Det är så svårt att höra vad du säger
Ensamheten, ensamheten
Vad är det du egentligen vill säga?
Ensamheten, ensamheten
Hårt mot hårt mot ensamheten
Ensamheten, ensamheten
Hårt mot hårt mot ensamheten


Bild_På_Eket_97

IFLYLIKEAPAPER
I just nod, I've never been so good at shaking hands. I live on the frozen surface of a fireball.

L E T M E G O

Dömde inatt
om vår och
om 2007.
Om dig. Om då. Om vi då.
Om härkommerlyckanförhundarsomoss
om ärr
och frågor
och om svar.
Att jag var glad,
men det var inte jag.
Men det var då.
Det var hemskt att vakna.
Sen var det snö ute.
Och nu är det bara tyst.
Alldeles för jävla tyst.
Och kallt.
Mörkt.
Och tyst igen.
Och sen var det 2010
vilken jävla


vändning.

Vad rött
det blev.


A C C E N T


Skulle tyckt synd om honom om han såg ut sådär. Men jag tycker iochförsig synd om honom ändå, han måste ha rabies eller något.

Fredag. Inga planer. Än. Men imorgon hoppas jag på det planerade, om det gårförsig för PELLA. Sitter och fryser ihjäl, är hungrig men orkar varken klä på mig eller äta. Jag känner inte mina fingrar. Är sugen på brownies. Men nej. Är festsugen också för den delen, riktigt mycket tillochmed. Hoppas att ni också är hungriga och fryser, inte orkar äta och sitter och ruttnar där hemma. CIAO

BYGGNÅGOTVACKERT


Paris

Lyssnar på CHASING PIRATES med norahjones om och om igen. Och lite katiemelua, lisaekdahl, larswinnerbäck och annan störd musik som jag inte lyssnat på på år. Observera inte lasses nya låtar, usch vad han försämrats. Älskade honom när har gjorde vattenunderbroarna osv. Nu? Nejtack. Jag får lixom ingen ordning på mitt liv blablablabla aså va? Nej ta en paus, gubbe.

Bevis på att jag är trött, konstig och borta: skulle lyssna på kent på sotify, skrev Kennet. Läste. Kontrollerade. Fattade inte felet. Aså. Trött.

HAAAAAAA

          
Klick it or kick it or die

HÅR1. Vill bara ha långt hår nu, hellångt. Långt. NU? Ey, gör något åt saken, key? Förfan. FAN. Sk.
Siestabilderna ligger utspridda runt mig och jag vill bara bort från denna jävla slasksnö och den lilla jävla pessimisten i mig som bara vill äta upp kent för attden inte har något annat att tänka på. Jo, det har den. Delad. Skrika. Slå. Någon. Nu. Fast. Nä.
I'm going to find a way to make it without you säger Alicia Keys, jaså du. Typ hoppa vill jag. Vi tog aldrig upp vår studsmatta i år. Den enda som hade problem med det var Fanny.
- Har ni tagit upp studsmattan? Nähe. Men gör det då! Vi måste sova på den.
Jaja. Jag gör det. Nä. Jag kan inte. För jag kan inte göra det själv och ingen orkar. OK helt meningslöst inlägg och det var det som var meningen. Tur för dig att du inte läser, wooooho pessimisten biter dig. Spotifyreklam. MEN SLÅ'NA DÅ. Men bara gört. Or... YOU SUCK! Eller döda paramore.
Hahahahhaha aså kärlekssånger. Fan vad meningslöst. Can't take my eyes of you men omigod, måste lyssna på den igen! IGENIGENIGEN! Woho.


OCHDUVILL?

Snart kommer ett vårskrik kan jag lova. Har haft 837498 olika anledningar att skrika på bara någon vecka. Innan har det varit ett så-jävla-arg-känner-mig-som-ett-lejon-akta-dig-skrik (har nog dock märkts, när jag tagit ut det på vissa... en viss på F)

MÄEN GJEJEE MEJWU BAHRUUA SIESTAFIESETAFEEEEST NUUWEWWWI.
PS: Funky Squaredance med PHOENIX... NU. DS.

flickr.........................

INLOVE


Hej jag är kär. (gud vad jag är kär hela tiden) Från favoriten ILOVEFAKE.

Nu ska jag ta tummen ur röven och skriva min bokrecension och förhoppningsvis också flytta min feta röv utanför dörren. Och typ dricka te, kaffe, äta upp min radiokaka och kolla lite på dhboxen.. om jag får tid över.. som jag får.

Still hate you

ROCKWITHYOU


TJA.  Jag har lite för mycket fantasi för att hålla detdär seriöst. En bild med en blandning av mig, en ung+snygg Michael Jackson & Gemma Ward såklart (jag ska bli henne när jag blir stor). Ska snart äta för jag har inte ätit på hela dagen, sen ere vidare till Eva-eva. Antar jag. Hm ja ciao bella/bello.

SPÖKSTAD

myspace graphic
Hon_har_kul_93(_igårkväll)

Denna video tycker jag är rätt intressant, när ICA-ulf videobloggar.. eftersom man ser den länkas lite överallt från folk som gör exakt likadant, och som nog inte riktigt ser grejen med det. Jag tycker inte att den är rolig överhuvudtaget så att jag gapflabbar, den är bara bra. Men rätt komiskt när fjortisarna sitter och skrattar ur sig käkarna och på inlägget under har dom gjort en videoblogg.

IAMNOTYOURTOYTjaläget? Fredag. En kort onödig dag i skolan och sen ledig igen. Två dagar iallafall. MEN JAG BRYR MIG INTE OCH INTE NI HELLER så nu ska jag gå och äta istället. Hatar paramore. oieldkakfeworslkgm

Ikväll eller?

LOVE


Jag vet inte varför det är en svart ruta längst ner, men nu får det vara så. Och ja, detdär är mina riktiga ögonbryn. Imorgon börjar skolan och jag känner just nu.. wuuuuuuuuuuuuuuuuuäh nä? Aså, hur ska jag orka sitta uppe på kvällarna och plugga? Uh.. nu ska jag hämta mitt kaffe som snart bränns fast i kaffekokaren antar jag.. och deppa över skolan imorgon.. nä! Känner att alla kommer vara fett glada för att alla älskar våran klass. Får väl intala mig själv att jag också gör det. Kaffe, pennan och Noah and the Whale(rs). Och kent såklart. CIAO

g. a. l. e. n. blir man. omöjliga värld.

MADE OF GOLD


When I woke
I took the backdoor to my mind
and then I spoke
I counted all of the good things you are

Tjaläget nu ska jag sova för klockan är halv 3 och imorgon börjar skolan klockan 11 fast först om några timmar ska jag nog till stan även om det låter förskräckligt jobbigt just nu men Ane Brun är bra. PS vill sätta upp denna bilden i hela världen för hon är så förskräckligt vacker. Gemma Ward. GAH. DS.

WEDNESDAY


HHehee skämmig kvalle på blogg.se känner jag. Nåväl (bästa och mest användbara ordet i världen)
OK just nu:

Idag har jag puffat gabbi typ 10 gånger på facebook
Fyllt på min "spelad glädje"-lista på spotify flitigt
Tänkt (framåt) på siesta
Längtat till värme
Längtat till London
Kommit på att Depeche Mode är rätt svängiga ändå
Kollat på Into the wild som jag velat kolla på i evigheter. Den var läskigt bra

INOM PARANTES OM NI KOMMER IHÅG NÄR JAG HADE DENNA

HJÄRTA

  

KLICKA

Årets lol-igaste bilder. (ÄLSKAR ORDET LOLIGT). Skulle testa att byta ut ansikten i ps och här är mina tre första bilder. Och ja, ni ser nog vilken som jag gjorde först. Den i mitten, fulast. (det är inte lätt så säg inget dumt)
Ser ni de 2 personerna i varje bild? Gör det or die! (wohohoho hjälp)

PRIZES

myspace graphic
Om FANNY någongång orkar dra sig hit så ska jag väl spendera min dag med henne. För tillfället lyssnar jag på spotifyreklam men snart så kommer consolation prizes vilken är lite bättre. Påminner mig rätt bra om alla dagar jag har suttit och frusit på stället på bilden och lyssnat på Phoenix. Lyssnat & lyssnat, typ knarkat. Mhm. Men nu blir det RÖD och te. CIAO

TYSTNAD


En jävligt störd bild.
Har börjat 2010 jävligt dåligt. Jag hoppas verkligen inte att resten av året blir som man börjat det, men varför skulle det bli det? Tror inte på tönterier som "året blir som på 12-slaget", hur många gånger har det hänt lixom? Inte på mig.
HUR lyckas kent's låtar, varenda en, RÖD, vara så läskigt bra? HUR? HUR? Jag antar att man inte behöver säga mer än kent. Men.. HUR? Fan för den som klagar på denna skivan aså.

AM I WRY? NO


Nej jag har inte tagit bilderna.
Känns som jag inte andats på några dagar, det har jag nog inte heller föresten. Måste skrika och sånt. 9O34WRLKSLFMLSDMFLMFSLMRIW varför blir aldrig någonting bättre just nu? Man förväntar sig hela tiden en förbättring, men det kommer bara hela tiden saker som man bli ännu mer irriterad över, arg och besviken. Så tänker man; hur jävla bra var det inte innan detta hände? Man kunde slappna av.
Fan. Aldrig.

CONFUSED


Asbra humör innan jag stack igår.


Skulle kunna äta vadsomhelst just nu för att få bort min ångest. Vill bara försvinna och radera massa saker. ÅH. Jävla skit. Bara en sak kan få mig att bli på bra humör, le. EN SAK. Och den kommer få allt att kännas jävligt bra. En sak. Som känns helt förjävligt långt borta och omöjligt. Men så är det väl alltid. Finns det något värre än ångest? Lovar att det är x100 värre än att bli stenad. x1000.


RSS 2.0