she's lost control.

create avatar
svenskan tar på något sätt bort känslan i filmen. kom jag på nu när jag ser bildspelet. har bara lyssnat. och tänkt (för mycket). hur bra är inte denna film? jag blir arg. för den stämmer in på mig, på alla sätt.
twentyfourhours.

she is a spectacular girl.

eels nya låt. mizza inte.
idag har jag fått lite kläder. en bok med dikter och svartvita bilder. och det hade även inhandlats en ny film. en rätt random film (dom sa). gissa vilken? CONTROL. aiaiiayayaya! fina grejor.
 
spotifylänk som dock inte vill fungera alltid; Eels – Spectacular Girl

de bara gör, biter ihop och håller käften


om jag gick tätt bakom detta hår, så skulle jag med stor risk antagligen lite diskret klippa av det och ta med mig det hem. hennes hår blir finare för varje gång jag kikar in där och jag får lust att d-d-d-r-r-a-a-a ner mitt hår till den längden. lyssnar, och försöker tänka på annat än mitt jobb imorgon. (ingen kan skriva som den människan)

did you see the way she looked at me?

jag är så läskigt nöjd med malmöfestivalens bokningar i år. hoppas fortfarande väldigt mycket på att jag kommer till popaganda, men om jag inte gör det så blir det en fantastisk vecka att spendera i malmö. har gjort ett program med alla jag vill se, men inte alla jag kommer (hinna) se:


10.
fick precis hey soul sister på huvet och det påminner mig om hur sjuk musik vissa faktiskt lyssnar på. som jag t.ex. eller ja, artister som kristian anttila t.ex. han är en typisk hata-eller-älska-artist. många svenska pop/rock-artister är ju så. håkan också. fast jag är en riktig sån tjaj.
iallafall. stockholm, vill till stockholm. gärna nu. mamma klagar på mig, för att jag vill bort så fort jag kommit hem. vill till göteborg också.
tänker på arvika. tänker på denna sommaren, den är inte slut än och har lätt varit den bästa någonsin. people, people, people.. i love you!!!!!

men det är nånting ikväll som får mig att tro att vi kan gå geom eld.

arvika arvika
arvika
arvika arvika  arvika
har inte så mycket annat att säga om arvika än att det var så perfekt det kunde bli. kommer garanterat få en bomb fylld av arvikanostalgi inom en snar framtid. alla människor var så härliga och glada och framför allt mina vänner är så värda.
arvika 2010 - värt, värt, värt. säger bara en sak; snart arvika 2011. skepp ohoj.

och där får ni lite fina mobil-festivalbilder. kanske att min arvikafilm som vägrar laddas upp på facebook också kommer.

over and out.

relaxed a sunny spot zit my best friend and pet alternative arizona liam hawaii sky easter hiking
en gammal favorit: hannah and landon. (flickr)

imorgonbitti ringer klockan vid sådär 5-6tiden och 7.20 sitter jag på en buss påväg till arvika. 7½ timme senare stiger jag av på arvikafestivalens camping. hell yeah! nu blir det packning eftersom jag inte har börjat på någonting än. vad ska man ha med sig? det vanliga dårå, fast mindre. herrå!!!

team building.

en kamera jag mer än gärna skulle velat använda. men det fungerar inte pga dess batterier och liknande batterier går tydligen knappt att få tag på. sur? ja. har dessutom fått 3 objektiv till (vidvinkel, teleobjektiv och stor-bländare-objektiv-vad-det-nu-heter). och dom ligger bara och skräpar nu. sur? ja. men funderar ju starkt på att köpa en dianakamera.
dricker alldeles för starkt och även kallt kaffe, lyssnar på kent (lista) och blir nog en sväng till stan osv snart om jag är rätt påt. om 5 dagar sitter jag på ett tåg påväg till arvika. glädjeskriket kommer ligga och trycka hela vägen känner jag.

killen kan men kihlen kan också.


killen kan skriva alltså.


håll i mig och släpp aldrig taget
tänk om jag faktiskt gick av
förlora mitt nyfunna hopp
allt jag kom var till ett stopp.
när allt är miserabelt flyger en ensam drake
högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
du är inte en i mängden men jag är en utav dom
få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
livet är fult du är fager
vaken om natten och drömmer på dagen
så dum av dig


((((7 dagar)))))))))9876ytghn

du lät exakt som ismael, minns du ismael? jag är din ismael

bilder från typ wildfox och ja, en från oskar linnros facebook men ni märker väl vilken. och sen en på mig ju (den andra!!!! nä, i wish)

lyssnar på oskar linnros, daniel adams-ray, zacke och denna när jag kommer på att jag behöver variation. och kents nya såklart, repeat alltså jajajadå. kom på nu att jag glömt att äta. som vanligt. mjojo, längtar sönder till arvika. uäh. pepp.

she gets all the highlights wrapped in pearls.

I just nod, I've never been so good at shaking hands. I live on the frozen surface of a fireball. Repeaterbeater I'm still an animal
allt är så bra det kan bli just nu. belle and sebastian gör mig gladare än vad man egentligen kan vara och låten av låtarna (funny little frog) verkar vara omöjlig att tröttna på och det finns inget som gör mig på bättre humör. faktiskt. om 12 (inte ens två veckor) står jag och kollar på [ingenting] och tanken gör mig så töntigt glad.
(man måste skriva ingenting inom [] eftersom det blir missförstånd hela tiden. som ni ser)

bilder från förra sommaren. flickr.

tack hej fuck dig, jag har fått nog.

Get up and make this happen
well sometimes i almost regret it, like i regret my regrets
i see myself on my deathbed saying "i wish i would have loved less"

2 sommarjobb (antagligen/förhoppningsvis). 1 arvikabiljett. 1 bussbiljett till arvika. 4 fantastiska dagar på arvika. några fler siffror i vad jag går back med, jag och min ekonomi. men whatever, detta är det jag vill. och det kommer bli så läskigt bra. (tänk bara kent, oskar linnros, yeasayer, babyshambles, teddybears, miike snow osvosvosv och mina helt fantastiska fina vänner)


update: arvikabiljetten är kirrad och klar. n-ö-j-d? OH YES! så värt.

RSS 2.0