Y E S !

spotteflottefaj: MGMT – Congratulations 

MANAGEMENT'Z NYA ALBUM PÅ SPOTIFY.
h e l t p e r f e k t o m d u f r å g a r m i g

(flash delirium har ni kanske hört, men checka it's working och congratulations också. fint)

d e n f u l e

kände att skolan var otroligt onödig idag så jag tänkte glömma den helt och hållet för dagen. vem sover inte till kl.11 när man kan och lägger upp ett fett blogginlägg istället? ja, ellerhur. alla.

konstaterat 1 sak: det finns ett emo-rock-metal-band som heter "den fule", det fetaste namnet jag sett på länge. jag menar, ta slayer som exempel. fyra blodiga, stenhårda killar som growlar och vrålar och faktiskt heter något köttigt som SLAYER. kött ellerhur?
men. tänk en likadan scen, likadana killar stå och säga "det är vi som är DEN FULE". hur mycket coolare? 
konstaterandet antar jag är.. att jag ska börja lyssna på den fule, har aldrig hört dom nämnligen.

tyckte att det var PÅ TOK FÖR LITE egobilder på mig. en viss mask äger mig på den fronten. får bättra mig.

s p r i n g

för ett år sedan

så känns det som slutet-av-mars-i-början-på-april-vädret var i en evighet. jag kan inte sätta fingret på varför. tjatade ut the concretes - you can't hurry love.


den första utefikan. halvkallt kaffe och brownies made by hanna. känns det bara som det eller gjorde hon brownies rätt ofta då? väldigt ofta.köpte nya converse. dom var kritvita ett tag. nu ser det ut som... jag har behandlat dom som jag faktiskt har gjort. inte alls bra.


regnigt och vårigt.


såg väl ungefär ut såhär. allt kändes lite såhär.


tyckte att jag dränktes av mitt eget plugg, allt i skolan var aptråkigt och jag ville bara bort från min äckliga skola och allt som hade med den att göra. gymnasievalet och sånt, ville iväg någon annanstans.


mamma trodde att jag skulle dö pga den mängd te jag drack. levde på te, till skillnad från nu när jag i princip äter upp mig själv snart. 


det blev vår. mer vår. vitsippor och sånt du vet.fick en ny familjemedlem. säg hej till alfons. (han är ungefär 3 gånger så stor nu. minst)


jessica kom ner över valborg och så. vill knappt tänka på hur mycket jag saknar henne och hur mycket jag hoppas på en speciell sak just nu, men jag hoppas så mycket att jag nog skulle kunna flyga med hjälp av viljan.


det får avsluta min lilla en-början-till-vår-bildsammanfattning. tja.

p w n e d


ett enda stort internskämt av min familj. jodå. nej, jag var tvungen. lite. ska nog göra såhär med alla bilder nu. nä. men. kunde varit kul. nä. jo. lite.

s t u d
= en helt vanlig studiedag

d i s p o s i t i o n


tiden står still och jag vill festivala. och ha massa pengar och inte behöva lägga ner massa tid och (falska) förhoppningar (regnbågar) på sommarjobb. fy så jobbigt.

jag länkade en mask innan, men tydligen ville inte länken fram. det jag ville säga var att det har skett en förändring i bloggvärlden, en mask har skaffat blogg. i väggen med kissie, here comes the HAMBURGERPHONE

h i g h e r

graphic myspace at Gickr.com
ungefär såhär ser det ut i mitt rum när hanna+emma inte kan sova. fast såkart hundra gånger värre med massa fula får-inte-visas-för-någon-videor som vi sen sitter och asgarvar åt väldigt länge.
bildtexten här blir väl kanske... hanna fäktas med ipodhögtalarfjärrkontroll. jag vet inte? (ser snarare ut som att hon styr alla mina hemska miner)

l o s t i n t h e c a l l

moto boy - early grave

fina sak

h e j j a g h e t e r j u l i a

hej! jag heter julia ;P
är emmas kompis!! ska lägga in en bild på oss så ni kan se hur vi ser ut när vi går på fest :P
det gillar vi, emma gillr fula killar. jag gillar snoppar. eller nej föresten de är äckliga har jag hört. nu ska vi ha lektion. vi ska prata om böcker. mvh julia malmgren även finnes på WWW.MASSCONFUSION.BLOGG.SE


f i n a f i s k e n


är i skolan hej. jobbar om fisk hej. nä. hey fisk hey.
(bacon)

t ä n k o m

inne i hannas och mitt hotellrum i london:

hanna går in på toan men kommer ut lika snabbt igen. kollar in i badrummet och säger med en annorlunda röst och dialekt "oj... sorry". hon kikar in igen och säger till mig "tänk om det skulle suttit en gubbe där inne", tittar uttryckslöst in i badrummet "med lockigt hår".
jag undrar i någon sekund om hon är seriös eller inte, men antar att hon inte är det och frågar "vilken färg på håret?", hon svarar lite snabbt "typ sånt brunt", och innan hon går in i badrummet och stänger efter sig igen så tillägger hon "...mörkt lixom"


l a z y j a n e


blev nostalgisk. gick igenom min bilddagbok. kom fram till rätt många saker, kom på både bra och dåliga saker på skillnaden mellan då och nuläget. såhär såg man ut för två hela år sedan. tiden går snabbt måste jag faktiskt säga. här satt jag nog mest och saknade jessica och var rättså förvirrad, slet ut mina öron med kent och var lite sådär fjortisemo. men det förstod jag inte då förstås, att jag var fjortis eller emo då aså. men där har väl alla varit antar jag.

__kaffe+plugg+smiths

RSS 2.0