please put down your hands, cause i see you.

min blogg är förresten den fulaste och mest omogna och meningslösa. men jorå, kör på det.

har redan hunnit lyssna igenom hela nåra gånger sen igår, och jag gillart. har ju bara lyssnat en del på magdalena-låten. men hela skivan, himla klockren. klicka på bilden för att komma till en kille. ledtråd: lite som sune, fast väldigt mycket mer musikalisk.


(bild: La Défense, Paris. min flickr)
paris.

om ett år eller två kommer det här vara över.

dom flyttar fram den några dagar varje år. om det råkar vara varmare 2-4 juni 2011 än 27-29 juni 2010 så låter det suveränt. fy17
det jag vill komma fram till (som jag har bett typ alla jag känner att göra), är att ni ska önska band. tryck här och gör vad du ska. (önska nåt bra. om du undrar ligger säkert som en säker förstaplats på min)


quentin tarantino.

förlåt. men. svenska pop-pojkar. det måste vara det finaste av allt i slutändan.

vi grät när jag tog tåget upp till stockholm, vi måste ses nån gång per år, min vän jag måste veta hur du mår
du sa: ”vi måste överleva stockholm”
du sa: ”jag vet du måste fly, men du kommer aldrig få nån ny"
för vem fan kan få en riktig vän i stockholm

och ja... självklart... också...

some things last a long time.

fortsätter göra sår i öronen med simon norrsveden. har också fastnat för sigur ros igen. och har kommit på beach house igen, sen i våras. deras nya skiva ÄÄÄER ju faktiskt bra. lätt att glömma ibland. snart kommer håkans skiva, och hans bok. eller den kanske han redan har gett ut? aldrig koll. massa datum att hålla koll på atm.
är rastlös. fortfarande.

ps. det blåa armbandet där har jag fått från fanny. hon hade loppmarknad på skolbänken i onsdags. jag nappade det där. eller, loppmarknad-ta-vad-ni-vill-utan-att-paya-för-jag-är-snällast.

förra veckan. allt från håkan som bakgrundsbild till nya skor som ser ut som dinosaurie-fötter. underifrån iallafall.
simonsimonsimonsimonsimonsimon är helt fast.

du skär upp september.

öseiojdkflsdpofd så fin låt. antar att möjligtvis de flesta av er inte håller med. men åååååå är helt såld på denna man.
för ja, det är klart att jag hör att det är du, simon. (och glöm inte detta förtusan: ta det lugnt med mig, 14 år, clementine)
måndag igen. ojdå. det var ju inte bra.

du skär upp september
och varenda höst, så djupt under täcken med piller som tröst
du skär upp september från din arm till rymden, en slang med ditt blod
du skickar upp tankar dit drömmarna bor, du skickar upp tankar


we don't have to take our clothes off.

tja. lyssnar på discoklassiker från 80talet och är rätt glad på att dra iväg. (eh ja, felformulering. inte till 80talet. men what eh vah) är så fruktansvärt rastlös och uttråkad så det är inte sant. jag ääääääääälskar hösten. måste säga det så himla många gånger för att ni ska förstå min kärlek. närå. men bara idag har jag sagt det minst 10 gånger tror jag.
ha en bra kväll, people. och lev hela vägen hem. adios.

2 minuter sedan. (måste lära mig att skriva SEDAN och inte SEN. liksom, 2 minuter sén till vad? sk) om det satt en liten minimänniska i min webbcam så hade han varit rädd. ni förstår själva.

fasen aså. vig är man inte.hejdå allihopa!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111


finare blire inte.

typ finaste jag sett. iallafall i september. kolla hela. hela hela. hela.

phoenix, sigur ros och annat fint.

honey, lovin' you is the greatest thing.

jag vill klippa av mitt hår. så det blir jättekort. aså. jättejättekort som dom här 2 första bilderna. men jag vågar inte. för så fort jag klipper mig så vill jag bara dra mitt hår till jättejättelångt. hjälp mig? ja eller nej? (om jag hade tunt hår hade jag inte tvekat på att cuta av allt. men vill inte att det ska bli typ.. en boll)

jj blir mer och mer fantastiska ju mer man lyssnar på dom. typ alla låtar dessutom. är. så. himla. bra.

jag har den nog-värsta-fredagen-på-länge. nåja. vad gör man liksom.vissa är ju för snygga. men det är ju en annan femma, emma. (sandra beijer... eh vem annars?)


jag trodde aldrig att jag skulle stanna så länge.

1. jag. igår.
2. 2009. vår. (av någon anledning sitter jag och vrider och vänder på huvet när jag ser den. känns felroterad)
(ja. meningen att det ska rimma. snajsigt)

har suttit på balkongen och lyssnat på velvet underground och säkert. skrivit på min historia och druckit chai. det blir nog inte mer höstigt. and i löv it. jag är jätterastlös. men här har ni det finaste jag vet just nu:

Nico – These Days
The Velvet Underground – All Tomorrow's Parties
Säkert – När du dör
Håkan Hellström – River en vacker dröm (den texten är helt sjuk. det måste vara jag som har skrivit den. det måste bara vara så. egentligen)
Yann Tiersen – L'autre Valse D'Amélie
alphabet pony.
nothing but strangeness.

i had too many fucking cocktails.

oj så prickigt det blev. har varit på väla stor del av dagen (okej, två timmar. väldigt enough) och hann bränna en del pengar faktiskt. fett värt. är glad. dricker kaffe, ska skriva min historia och lyssnar på velvet underground. och nico. och det är inte mycket som låter så bra. jag mår bra. trots att jag är lite småstressad. och börjar få en demon i mig igen (vissa vet vad jag snackar om. har ju en annan blogg.. woah spännande) puss.

rubrik = fin låt = Monde Yeux – Paris

flytt från "william, it was really nothing", flytt från "boy's don't cry"

denna tjej är så fantastisk: Carla Bruni – Comme si de rien n'etait

och denna listan är väldigtväldigt höstig. kom jag på. skett en del ändringar.  ♥ chaité, cigaretter och pojkar med fluga. jag vet... fett gay att ha hjärtan framför varje spellista. men jag är lite gay. töntig och så.


vet vilka nya skor jag ska köpa. priset svider väl lite... men nåja.


var nära att klart och färdigt bestämma mig för att hänka Prag på höstlovet. men ångrade mig, av några olika anledningar. det känns bra.

funderar på att tvinga med några till Paris i sommar. eller vår kanske.

finns en annan, tråkig höstlista som heter fall. det är bara halvhöstiga saker. den andra är the original.


min flickr. juni 2010


att. räddningen. är. där. nere.

update 02.41: kan inte sova. och nej, inte på grund av valet. har 0 koll atm. är bara förvirrad. jaja. varför sover alla? mesar. valvaka var det väl? jag har tråkigt. om jag bodde i en storstad så skulle jag inte känt mig såhär ensam. och eländig. men nu gör jag inte det. ensam och eländig alltså. och har fortfarande en hemlis.

bestämde mig idag för att skita i denna blogg. antingen ta bort den helt eller bara låta den vara och skita i att uppdatera. för att den är så meningslös och ful. FUL!!!!!!!1 men nej, jag tog inte bort den. (jaså?) kom på att livet var värt att leva när jag kom på att bill finns. fina fina fina bill. aså jag skämtar. och jag ska inte sova inatt tror jag. dricker kaffe, lyssnar på facit om och om igen och trivs rätt bra bland mina doftljus. måndag imorgon igen. inte bra alls. måste göra min italienska. jaja. imorgon har jag håla i 3 timmar förresten. innan sista lektionen. kwwill mieh!

minus det blåa och dom vita prickarna, den högra vågräta bilden så är den från någon sida via [gåggel], annars är den rätt photoshopad. (tänker inte skriva "källa: google" eftersom det är det mest meningslösa som finns. typ som att använda pella som karta (sorry gomman puss).


har en hemlis.

meat and potatoes.

här har ni. höstigt. hej och hå, skepp och hoj, köss ajöss och sånt.

Håkan Hellström – Saknade te havs

Metric – Help I'm Alive
Nico – I'll Be Your Mirror - Album Version (Stereo)
Säkert – Honung
Simon Norrsveden – Clementine
The Smiths – Reel Around The Fountain
Monde Yeux – Naked Girls
Cunninlynguists – Hypnotized
The Chords – Knockin' On My Door
Keane – Back In Time
Belle and Sebastian – For The Price Of A Cup Of Tea


en pluffsig sak. han va mysig han. (använd inte ordet pluffsig. det är bara masken som får.. om ens det)
chillin'.


jag ska dansa fastän hjärtat brister.

NEWS!!! Säkert – Facit. riktigt bra faktiskt. lyssnalyssnalyssna. första favoriten är självklart dansa, fastänisarna & tyst nu också. åååjååå. hon är bra hon. och hennes norrländska som kommer fram ibland. (albumets utseende är också självklart ett av 2010's snyggaste. kolla)

nu ska jag lyssna mer på säkert. sen ska jag läsa historia. sen ska jag kolla på idol (har kollat alla avsnitt. helt sjukt. har inte varit så intresserad sen första året). har kameraabstinens. måste köpa mitt nya objektiv nu. kliar i fingrarna. måste ha nya kläder. vill ha nya doc's, funderar på att köpa ett par nu. väldigt snart. som jag velat ha längelänge. hm... ja)

aldrig kan jag och aldrig ska jag träda in i ditt skinn.
om ett år eller två är det här över.
http://www.flickr.com/photos/ehhma


sukie in the graveyard.

sjukt intressanta bilder. hemma från fjällbacka. har dålig hy. ska paddla imorgon. måste packa klart. ska duscha, tänkte jag. har på mig ett underställ för tillfället, ett snyggt ett. lyssnar på zacke, bara för att han är bäst. mitt hår är fett också förresten. det blir det aldrig. nåja. jag saknar arvika. och sommaren, och ledigheten. värmen. fast imorgon får jag uppleva lite av det där igen, sova i tält och så. som om det skulle gå att jämföra. tänker på shout out louds på arvika, när folk dansade i leran så att allt bara stänkte. på alla. alla blev smutsiga. och jag har aldrig sett så många lyckliga människor på ett och samma ställe och på en och samma gång någonsin. jag ryser.
bildkälla: tjuvtittat.se. MEN KUL JAG VET.get me away from here i'm dying.

vet inte om jag ska bli sur för att jag inte är hon just nu eller om jag istället ska drömma om att leva sådär i framtiden.
 helst nu faktiskt, hon gör mig arg ibland. känner mig som en äckelunge när jag säger det. men världen är orättvis. jag vill också.
 
(hela meningen är en länk)

weheartit.


det kommer bara leda till något ont. (det ledde till något ont)
gör ont i hela mig så fint detta är. så snygga bilderna är och hur snygga dom 2 är. [fotograf]

säkert är min nya grej. innan tyckte jag det var smörigt och tråkigt. men gud så fint. ha ha. (förutom cunninlynguists. dom är typ. bäst. nästan. ja)
måste köpa mitt objektiv innan min abstinens går till överstyr och jag måste slå sönder massa saker. (skojz) orkar väl vänta dårå.
jag är fruktansvärt skoltrött och jag vill till göteborg. (när slutar tjejen tjata om dessa två ting? NEEVVERRRRRRRR!!! WOAH!!)

lååååååt honom inte ta dig.

så om han viskar
(hur mycket han älskar dig)
pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig
och akta dig för människor
(för människor gör en illa dom kan)
och var försiktig du har mitt liv i din hand


här, kära miljoner läsare, kommer erat tidsfördriv för denna vecka. nåt sånt.


snart släpper håkan nytt och mata mina fiskar.
glöm inte min hamster. du får döpa honom själv omru vill. mata honom. (pssst.. den gula pricken. den e kul)


reel around the fountain.

pappa ska till usa om 2 veckor, eller nåt sånt. då kanske han ska köpa ett objektiv åt/till mig, DET JAG VELAT HA FETTTTT LÄNGE yo. om han inte hittar det där, så springer jag och köper det dirr. själv.
(för den intresserade: detta. ahahhhhh. okej. vet. nördig och sånt. jaja)

idag har jag gjort hela min italienska-läxa som ska vara klar om typ 2 veckor, ska börja på matten nu och även hinna med samhälle. och jag är inte uttråkad. holy cow! herrååååå!
en helt okej, rätt good looking twiggy. lite söt. ibland. arå.

still. it's all because of you.

för det första: hur sur blir man inte över allt på henne? från topp till tå. utseendet och kläderna argh ni fattar.
2. hur sur blir man inte över att man inte har den där di caprio-liknande killen?
för det tredje och sista: skitsamma.
:ilovefake, skulle jag gissa på.


baby baby baby.

"texten är som gjord FÖR MIG. mmm den är liksom. kitchig."

vet ni vad det bästa är? det handlar om justin bieber.
vet ni vad det näst bästa är? ni hittar henne i min blogg. på olika ställen. (vet att ni desperat rotar igenom hela min blogg nu.)


(varför har jag inte en kategori som heter "roliga citat"?)
update: gör det nu.


so i can shake you.


känns som jag redan väntat länge på denna. men snart så. ska ha liksom.
denna låten är förresten så himla höstig och passande. luktar göteborg.

RSS 2.0