Is he teasing you with underage?







Sommarbilder som jag hittade i någon random mapp på datorn. Jag har verkligen ingen ordning någonstans och orkar inte det. Denna dagen är grå, jag är yr och har ont i huvudet. Jag kan inte ens äta gröt pågrundav min fula operation och ÖH. Finns det något värre än att vara hungrig som en gris och inte kunna äta? Bara för att det gör så o4itjwksf ont och att allt smakar blod. Denna dagen har inte börjat bra, får väl äta soppa och sitta och sura med matteboken.

Aj mitt huvud. Det kommer åka av snart och ligga och snurra på golvet.

sånt som folk tycker om mig
Postat av: K A R N A

sv: Den personen jag skrev för två veckor sen att han hade fått hjärtinfarkt och skulle klara sig, är samma person som avled i helgen, hans kropp orkade inte mer. Och när lisa för någon dag skrev att det hade hänt lite tråkigheter syftade hon på samma som mig. För någon månad sen förlorade mitt ex och min närmsta killkompis sitt ex/kompis som heter Amanda. Och Felicias kusin var kompis med denna tjejen, så vi båda hade det jobbigt. Inveckat men jag orkar inte förklara mer än såhär, puss

2009-11-13 @ 14:29:31
URL: http://karnaah.devote.se
Postat av: Annie

Jättefina bilder

2009-11-13 @ 15:12:07
URL: http://fashionsquare.se
Postat av: b & v

FYNDA BILLIGA OCH SUPERSNYGGA KLÄDER I VÅRAN BERÖMDA BLOPPIS.



100-tals plagg har folk redan budat hem och nu är våran kläd-bloppis igång igen. Ta chansen att köpa plagg så billiga att du chockas.



BLOPPISEN finns på = http://apieceofsisters.se

2009-11-14 @ 14:12:25
URL: http://sistyle.blogg.se/







jag tar bort alla kommentarer som har med reklam eller något annat jävla fjäsk och fläsk å göra. lägg inte ner tid på sånt skit, då passar du inte in här. ciao.


om folk kallar dig för nåt, skriv det här:
klicka där!!!1 askul!
din email (om jag ska anmäla dig)

haru en blogg? jadå!


säg säg säg nåt då!!! poss



Trackback
RSS 2.0