HOPE

Gjorde faktiskt klart min tyskatext, och blev förhörd på en liten del av tyskan till provet. Det är vad jag fått gjort idag. Typ segaste måndagen everrr. Fast den började ju iochförsig bra - när jag kommit hem ofc.

Tisdag:
sovmorgon till kl.10 (jävla idrottsteori, kunde fått till k.11!!!!)
julkalendern börjar (blir dock nog inte lika bra som last year)
slutar kl.3 - tar bussen till hbg
käkar på stan osv
ANNA TERNHEIM
ingen tennis (hehe. inne i en dålig tennisperiod. har aldrig spelat sämre)

GIVEALITTLELOVE

Hej min bakgrundsfärg är så jävla ful och jag får ont i huvet av den. Men jag har redan ont i huvet jag har druckit chai-te ätit chips och sen kommer jag inte ihåg mer nu ska jag äta pepparkakor hejdå.
Nu fick jag lite lust att läsa gamla dagböcker då man skrivit pol istället för pool och lois isället för louise. När man faktikt inte hade en aning om någonting, känns det som iallafall. Men man var nog mycket smartare då. Jag behöver förfasen inte veta massa tiopotenser.

KONTRAKT MED GUD
Typ på sånthär roligt humör är jag på idag. Alltså väldigt jobbig.

Fett skön söndag. Verkligen, faktiskt. Den har inte bara försvunnit och den har inte innehållit någon ångest, asbra. Var hos Fanny innan, fyller jö år. Pratade om fredagen, som man alltid gör efter fester yaknow, kollade hennes presenter och fikade. Jag var även med hennes hamster-som-jag-inte-orkar-säga-namnet-på och jag försökte hålla mig för skratt när jag kollade på honom. Haha, sjukt när en liten boll springer runt i huset. Haha, komiskt. Lika fruktansvärt roligt som bilderna. JA FYFAN VAD ROLIGT?½!?!?!

Nu: taxmannen, ännu mer chai, pepparkakor och beta av lite kanske-kommande skolångest.

1 TIMME 1 MINUT
Hittade en tröja precis som jag ville ha, asglad - alla storlekar kvar. Kommer in på Lisaplace's blogg........................................ hon har precis lagt upp ett inlägg med den tröjan. Fan. Hur många storlekar kommer det finnas kvar nurå? Jävla bloggvärld aså. Jag som precis skrivit upp den på önskelistan.

SPÖKEN
När man äntligen kan se alla kejsare stå nakna

kentkentkentkentkent. kent är bara så mörk vinter, mörk vinter i Sverige. Kyla och cigaretter, fukt och tårar och andra obehagliga lukter. Underbart huh? Oja, kent. kkent. Iallafall, taggar med sjukhus, idioter, ensamheten och hjärta och vals för satan. Taxmannen. Blir ju vidare till pardey sen. HUNGRIG, hinner jag äta ellor?

And so the lion fell in love with the lamb


Inte Twilight-klipp, så ni vet. Bara Kristen.

NU vill jag se New Moon, och ni som säger och tänker att jag är dum i huvudet som går och ser den "eftersom den är så dålig" kan ta er någonstans. Skådespelarna osv kan också ta sig någonstans, men Twilight ist Twilight, es kann nicht besser bleiben. Eller nåt. Tjohej.
Nu: matte, duschen och sova som faaaaaaaaaaaaan.

Hahaha, jag är störd jag vet men måste berätta en sak. Jag kan länge roa mig av att kolla på google och söka på ett ord eller mening och se vad som är mest sökta. Prova att skriva "and so" och kolla på min rubrik och tänk "twilightfans"

COLD(kedje)-handsmycken är typ det fulaste jag vet, men denna är bara så finBara lite detaljer som jag fastnat för, från random ställen. Och vid det här laget borde ni fattat att jag inte vet nu vart jag hittat bilderna, så om ni vill veta så får ni fråga.

Kom en stark röklukt från ingenstans, mår illa. Huvudvärk. Nej, inte rök. Cigarett bara. Men inte alls, egentligen. Bara något som påminde mig om det. Jag vill veta NU om vi ska till London annars vill jag beställa Stockholm-biljetter. Vill båda. Men det är samma dagar så det går inte så bra.
Geografiböckerna ligger på bordet där nere och det är som om vi har två magneter mot varandra, på fel håll då förståsz. Pardey på fredag, annars chill helg. Det är ju snart jul.

...Phoenix...

DRESS UP

Som ni kanske sett på blogg.se's startsida så har det funnits en reklam för denna saken. Vet inte vad det är, man ska rösta på en klänning så ja. Sen vet jag inte, men om du vill så är min här:

Klicka här om du vill rösta på min!Vet du ens vem du är?
Detta, gränskonflikter, matte, kaffe och ännu mer Kent är det jag sysselsätter mig med just nu. Taxmannen, ja, vad ska man säga? Finns inget att säga. Äckligt snyggt.

Bilder: hittatnågonstans


Happy Birthday 2 You


Idag fyller världens finaste år! Hur många vet jag inte men det spelar ingen roll. Bilden är från deras blogg, som dessutom är finaste bloggen med finast bilder osv. Phoenix är bara fina. Så ere.
Nåja, nu blir det matte och mat. Och te och geografi. VILL INTE VILL INTE VILL INTE!! Men jag kan inte plugga innan klockan åtta så nu ska pallra mig iväg med min 100kg-väska och komma igång.

Älskling, det är livet som leker


Saknar denna dagen fett mycket. Satt i skuggen hela dagen och läste. Läste ut någon bok, den jag håller i på någon bild, när jag var klar så plockade jag fram min Twilightbok som jag tänkte börja på för tredje gången gillt. Började och fastnade. Satt och läste hela dagarna och hade läst ut alla fem böckerna på några veckor. Twilight var lixom min sommar.

Facebook's finaste gruppDenna facebook-gruppen eller vad det är, är så underbar att jag var tvungen att lägga upp den här. Hur tänker den som gör gruppen? Den som går med i den? "ja, jag skickar ju nåt sms om dagen, jag måste bara gå med i den här gruppen så alla mina vänner ska veta det!!!! jag kommer bli coolatjejnn!"

Som många andra fina grupper på facebook, så får man ju inte glömma att kolla till vänster.. som denna över 53 tusen fans. Aså.. människor..

Jag behöver lite kärlek från fel sort


...och sympati från fel håll.

Igår var det massor av glitter hemma hos Alice. På tal om ingenting så tycker jag att det är så fruktansvärt irriterande när folk skriver A, E, T, Y, S, J isället för namn. Typ "måste skydda deras namn".
Iallafall så ere måndag imorgon och det är fruktansvärt, nä, idrotten är fruktansvärd. Sen så är det alltid lika trevligt att komma till skolan efter en liten klassfest, men jag älskar min klass osv så det är lugnt. Jag kunde inte fått en bättre klass, ärligt. Finns väl någon person man skulle vilja ändra lite på, men sånt får man leva med. Nu: chai-te eller kaffe och geografi eller nåt

ChillpillEn liten spellista såhär på lördagseftermiddagen. (observera!!!! flera låtar på detta band!!!) Detta är det jag sitter och lyssnar på hela dagana. Heh nästan då.
Kom hem för ett tag sen från en promenad till Höganäs och fika på Zolo, apgott vare.
Men nu är det vidare hem till Fanny och sen blire glitter hos Alice. Chiill.


Guinew moon
Konstig kanin. Synd att han inte flög iväg, jag fick aldrig se mina önskade flygande kaniner som poffade mot rutan och alla tjocka kaniner blev platta. - blev alltså inget positivt med denna orkan. (this is bad, really bad, Michael Jackson)

Julia och jag ska kolla på New Moon på söndag vare tänkt. Jag är ju inte riktigt en hänga-på-sf-och-beställa-biljetter-person. Jag har längtat sen i somras till denna filmen och kollat på kanske 20 (finns det fler?) trailers. Även lika många parodier. Jag skiter på mig när jag kollar på denna, den är så fruktansvärt rolig. (om man sett den riktiga trailern några gånger och tänkt på samma irriterande saker)

Schoolizch väntsisch. Tschüss.

091119


Jag vet, sjukt tråkig bild

Har precis gjort massa extra matte, gjorde 2 kapitel varav ett halvt var av rent nöje. Nä, men mer än vad jag behövde helt enkelt.
Imorgon är det fredag och det är så jävla skönt för vi har sovmorgon till klockan 11. Sen har jag inga planer, men på lördag ere ju klass- och glitterfest. Woho.
Jag tror jag kommer bli psykiskt störd snart om jag inte slutar lyssna på Phoenix. Jag får tvinga mig själv att lyssna på lite annat imellan. Typ Noah and the Whale eller typ Kent. Men jag lyssnar alltid på minst tre Phoenix-låtar varje gång jag sätter på ipoden, vilket är varje lektion eller mellan varje lektion + efter skolan.

Det bästa med facebook är ändå: Emma upptäckte just deras dagliga photo

Du får sätta på dig hörlurarKände att jag fångade ett fint Carle-ögonblick där. Erik blir förbannad och stänger av pianot när Hanna övningskör. Ja, man får ju inte missa hockeykväll.

Det är värst när någon har sovit som ett barn

...genom en iskall vinter


Kent kan. Kan kent? Ja, kent kan verkligen han. Han, Kent du vet. Han kan, den där Kentan.

1. Lyssna på Kent - Vinternoll2 (för att den är så bra) 
2. Lyssna på Ensamhushåll - Vinternoll2 (för att Lovisen visade mig den för ett årsen och den är dödande fin)
3. Jag ska boka Stockholmbiljett, när jag bokat en kompis.
4. Kompis måste vara världens gulligaste ord.
5. Nyckelben måste vara världens finaste ord.
6. Min hjärna har lagt av på något ställe, kan inte det där med hjärnhalvor fast jag lärt mig det 100 gånger. Vad är vad? Iallafall så vill min ena halva, och den andra vill också, men tänker bara inte göra det. Den vänsta säger Ja, den högra säger Ja, men du hinner sen. Någonstans där i mitten, kanske mina ögon eller nåt, säger Nej, du kommer aldrig hinna.
7. Jag hinner.
8. Jag vettifasen hur. Men jag hinner. Alltid.
9. Vilken del av mig är det som hinner? Lilltån kanske sköter detdär jobbet. Fasen vad fult ord. Nyckelbenet sköter det jobbet. GREAT!

Paris

Kom på att jag saknar Paris, bara sådär. Jag har faktiskt inte varit fascinerad av Paris någon gång, jag har ju bara varit där en gång så det är inte så jag menar. Men jag tror att jag hade för höga förväntningar om det, alla säger att det är staden av städer och att man bara känner kärlek när man går där. (nä men typ). Jag tyckte det var en fin stad, absolut, och vet ni, lyssna noga: jag har börjat tycka om franska! OMG, jag har aldrig hatat ett språk så mycket som franska, har alltid tyckt att det låter som dom håller på att spy när dom öppnar munnen. Men nej, sen jag hörde Thomas Mars och resten av fåglarna Phoenix så mmh.
Paris snart ellor??? Och London såklart. Igen. Och New York!

Bäst att vara på den säkra sidan om murenDetta är bara så höst 2007. 
Detta är bara så förra hösten.
Detta är bara så denna hösten. 

Kia ora ehhma!Rätt så gamla bilder, konstig redigering jag vet. Eller olika redigeringar jag vet, fult när dom är i olika toner. Har lagt upp dom på min flickr, och om du på något sätt skulle vilja se mer av bilder jag tar så gå in där istället, lägger ju inte upp alla här och flickr har finfin upplösning.

Finfinfinfinaste Gabbis Flickr - kolla!
Och så min.   

Fall fall falls

Första gången sen jag klippte mig som jag saknar att ha långt hår. Lång & långt men.. längre. Nej, jag ångrar verkligen inte att jag klippte av det för jag vill ha hellångt.
Just nu är jag så trött så att jag måste anstränga mig rätt mycket för att hålla uppe ögonen och jag har rätt mycket skolarbete att göra. Får se hur det går.
Nu: kaffe och svenskanovell. Ciao

Visst har du färgat dina ögon, ändrat dina läppar med kniv?Jag har aldrig varit såhär arg över att det är skola dagen efter. Åh jag orkar verkligen inte jag vill bara döda någon jag inte tycker om. Argh! Vet inte varför, kanske för att jag åkte till väla+ikea precis helt i onödan, att jag har idrott imorgon och att för en vecka sedan hade jag det så jävla bra. ÖH.
Måste skrika. ÅH

Tur för alla som är i närheten av mig att det är Anna snart, annars skulle jag verkligen döda någon. Kent vill jag också. Åh Keeeenttttttttt. Måste lyssna på Slutsats med Kent, ah. Och Idioter. Och Ensamheten.

P to the H to the O to the E to the N to the I and to the X

För en vecka sedan var jag i Göteborg och det känns jävligt dåligt att sitta här nu. Öh, jag njöt varje minut, sekund, miljondelssekund. Jag njöt över att jag slapp idrotten i måndags som jag har imorgon igen och att jag var på världens bästa konsert någonstin och att jag var i finaste staden.
Men nu längtar jag som sören till Stockholm. Fick en snilleblixt innan.. STOCKHOLM NU. Jag MÅSTE till Stockholm NU! Men det kunde jag ju såklart inte, men på jullovet kanske.

Chilla eller dansahuvudetavdig med världens bästa låt så länge!


Häng dom uppHar suttit med denna fotoboken nu i typ 2 timmar och nu orkar jag inte mer. Får ju den gratis, he he he?
Orkade inte Hoffnoffmoffnöffnöffmaestro idag så jag får väl hitta på något annat kul. Skoja. Jag ska sitta och gråta.

Model in Copenhagen

Varför söker hon inte bara till ett modelljobb? Fler bilder från Köpenhamn, och kommer säkert mer.

Obs; bilderna är ikke seriösa och hon har egentligen x3 så långt hår. De oseriösa bilderna på mig får ni INTE se.
Supermodellen och superbloggerskan heter: Hanna

Is he teasing you with underage?Sommarbilder som jag hittade i någon random mapp på datorn. Jag har verkligen ingen ordning någonstans och orkar inte det. Denna dagen är grå, jag är yr och har ont i huvudet. Jag kan inte ens äta gröt pågrundav min fula operation och ÖH. Finns det något värre än att vara hungrig som en gris och inte kunna äta? Bara för att det gör så o4itjwksf ont och att allt smakar blod. Denna dagen har inte börjat bra, får väl äta soppa och sitta och sura med matteboken.

Aj mitt huvud. Det kommer åka av snart och ligga och snurra på golvet.

KentBlir det mer Kent? NÄ. Fasen vad bra video. Jag vill också vara med i en Kentvideo. Nu går jag över till min försök-få-det-att-låta-deprimerande-novell. Ciaioiooio

You say it out loud but I just don't care


På två dagar har jag lyssnar igenom Wolfgang Amadeus Moz.. Phoenix ungefär 10 gånger. Måste vara typ 11,5 egentligen. Men 10 låter bra.
Jag är ett lycklig flicka ikvel för jag har inga läxor överhuvudtaget. Det sista ordet passade verkligen inte in på något sätt. Det skulle räckt med att säga inga läxor, och jag har faktiskt läxor överhuvudtaget. Tills nästa vecka osv. Jag vet att ni älskar när jag ursäktar mig sådär.
Julia har börjat blogga som ett jävla blondinbella. FAN VAD JAG ÄLSKAR ETT ISTÄLLEN FÖR EN. Loveoevoeovoelovelovelvoelove. Love love love med Agnes, Agnes är på det nya ELLE-omslaget som ligger vid mig NU!

PS: idag opererade jag, nä min tandläkare, min mun och jag har ont! nnnihihihihih...<33333 DS.

Vad är det du egentligen vill säga?


© La modella: Hanna. La fotografizisasasis: ME OMG!

HATAR ATT JAG KAPAT HÅRET DÄR UPPE. GAARHHHH!!!
Eftersom jag har kommit in i en ..period? Nä, jag kommer inte på ordet.. att jag vill resa överallt och nu nu nu och ja ja ja så sitter jag mest och kollar på bilder från resor. Som när Hanna och jag chillade på hotellet i Köpenhamn oc såhär blev resultatet.

Stora känslor, stora ord


En fruktansvärt meningslös bild. Hamnade på den gamla datorn så jag har inga bilder här, som om det skulle vara något stort problem.
Lyssnar på Ensamheten med Kent, byter till Cowboys. Hjälp. Det går inte att beskriva några av deras låtar, det går verkligen inte. Bakgrundsmusiken, hans ord som tränger in på alla håll genom mig och drar ut allting som jag innehåller och ersätter med en nostalgibomb med ditt ansikte. Lukten. Lukten av Tumba. Hur???

Hon vinkar genom ett fönster
Hennes mun är som ett sår
Så går hjärtat mitt sönder
Det har varit ett ensamt år
Jag ska aldrig ignorera dig igen
Jag ska aldrig ignorera kärleken
Mina nyårslöften

Damn, youre good Jocke!

Death or glory
Jag måste vara kär i dom. I han. Honom jag vet men det där lät faktiskt bättre. Han. Han Han. HAN.
Eh ja. Matteprov imorgon, nej jag ska inte säga vad ni trodde jag skulle säga. Vad kul, har verkligen lust, mycket ork jag har också! =))==)=)

Phoenix ♥ ett till ♥♥♥

Som att jorden går runt solen


Jag är så fruktansvärt dålig på att komma ihåg vart jag fått bilderna ifrån.. flickr antar jag någonstans.

Phoenix var så oerhört, fantastiskt, underbart sjukt bra att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det blir bara bättre och bättre ju mer jag tänker på det. När jag lyssnar på dom nu efteråt är dom lika klockrena som att 1+1=2. Minst så klockrena. Aså, jag kan inte säga mer. Eller jo! Jag kramade, pussade och ÅH Thomas Mars. Lyckorus.


Should I Stay, Should I Go, I Don't Know?

pimp myspace with Gickr

Har du inte en kompis att posera med - TA EN BISKVI! Asbra!

Nerå, nu blire Göteborg, Phoenix och Noah and the whale! Amagad vad bra.

Jag hatar rubrikerHittade några bilder sen i somras, går aldrig igenom mina bilder. FAN, måste göra min fotobok. ÖH.
Aja, GÖTEBORG IMORGON. Åh, vilken bra söndag det kommer bli. Och måndag.

It's the first day of fall


©

Någon som gillar höstlöv kanske? Jotack, det kan jag inte neka. Hösten är ju bästa årstiden, kanske våren.

PICZ
Still testingzzz:


Äntligen stora bilder:


RSS 2.0