PARTY



2009


JANUARI. 2009 blev till. Kommer inte ihåg någonting av denna månaden men det brukar inte hända så mycket faktiskt.



FEBRUARI. Hamnade i Paris, underbart. Annars hände det inte mycket. Hanna fyllde år.. ja.



MARS. Köpte ett teleobjektiv som jag blev bra vän med. Första bilden jag tog med det. Jag och mars kommer inte så bra överens så den månaden är väl som den är. Justja, jag var i Auschwitz också. Och Berlin. Med min störda klass. Och det var finfinfint.


 

APRIL. Alfons blev en Carle, Jessica kom ner innan valborg. Det var fint väder och Erik fyllde år. Jessica åkte hem och det blev tråkigt. Förövrigt är ju april en förfärligt fin månad.




MAJ. Såklart mest saker händer då. Jag fyllde år, niornas bal, SIESTA. Allt är underbart i maj, det blev vår och alla var glada och allt kändes verkligen jättebra.


JUNI. Slutade nian, underbart. Var förövrigt typ den enda som inte grät. Hö hö hö. Sen så var det midsommar och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde då. Men det var säkert jättetrevligt.


JULI. Massa saker såklart. Bl.a. underbara Amsterdam, det var typ perfekt. Var inne i en Twilightperiod och tänkte inte på någonting annat. Läste vid varje lediga stund. Inte likt Emma Carle kan jag lova.


AUGUSTI. Skolan började. Det kändes inte dåligt att sluta ett sommarlov för första gången på flera år. Jag njöt varje dag av att inte behöva gå till Nyhamnsskolan. Dessutom kom jag i en jättebra klass, och jag slapp känna som jag gjorde hela sommaren. Eller ja, oroade mig för att känna.




SEPTEMBER. Skolan flöt på. Längtade efter hösten och höstlov. Hanna och Johan spelade på Möllekrukmakeri. Kent släppte sitt Röda album, som har gjort hela min höst. Typ.




OKTOBER. Det var höst om fan och massa löv. Sånt jag vill ha. Beställde mina docs och allt var väl helt okej. Tänkte lite för mycket antar jag. Det var höstlov och halloween, var i Jönköping med mamma.




NOVEMBER. Var på ganska konstigt humör. Hela tiden. Se första bilden. Fanny fyllde år. Lite fester och sådär. November och jag är inte heller så bra vänner så det blev också som det blev.



DECEMBER. Var på Anna T i Helsingborg. December gick väldigt fort, iallafall tillskillnad från hur den gör när man är 10 år och räknar varenda minut till den 24:de. Det var julafton. Jessica fyllde år. Just nu är jag på den sista dagen i december och det känns som en helt okej bra månad.

Men som jag säger varje år, så ska detta året bli asbra. Bättre. Fast att det låter pinsamt dåligt med "Sommar 10". Sommar 09 lät ju hur bra som helst. Jaja, nåväl. Det ska ändå bli bra. Ska ska. SKA.

DREAM



Gårdagens resultat.
Lyssnar på min sovalista och snart kommer Fanny hit, vi ska ha en romantisk middag och sånt man gör på en date. Imorgon är det nyår och det känns rätt sjukt att allting bara ordnade sig tillslut, vi som hade panik - ja faktiskt. Känns asbra. Fler och fler kommer stanna hemma från Helsingborg, stanna hemma från -13°, stanna henna ifrån buss i 2h och annat. Hittade faktiskt inget positivt med att sticka in till stan. Men ja, asbra!

SURVIVE



Bara konstiga och rätt random (hatar ordet) bilder. Nya skjortan från idag..iallafall..
Jag måste börja med att säga att Malmö har något förskräckligt dåligt med caféer och restauranger. För att vara en så stor stad dessutom. Jag brukar klaga på att Helsingborg inte har något fint förutom Ebba's såklart, men detta.. det enda vi hittade som var i närheten av cafée var ett som var i stil med bossebagare.. där var det fullt.. av barnfamiljer och pensionärer. HALLÅ? Man sätter sig faktiskt inte frivilligt på espresso house. Åh. Men fin dag iallafall...
Imorgon ska jag måla om och nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt.. amagad tidig?

Flickr

PEST+PINA

   

Har ett överflöde med prtscreenade bilder från facebook som jag bara måste spara. Vissa är ju bara roliga för vissa, eftersom man måste veta hur personerna är. Men här är några som iallafall kanske är roliga för folk med lika dålig humor som jag.. iallafall. Har förövrigt skattat åt minsta lilla idag och har nog varit en plåga för Fanny i Malmö. Nåväl, jag hade kul iallafall - huvudsaken.

Texterna på den första bilden hänger inte ihop med varandra. Den första var bara väldigt rolig.. och den andra också.

747


Biljetten och hotellet är nu bokat - LONDON. Har längtat sen vi var där sist. Väldigt passande med en bild från Paris då ja, men London är ju bättre x100.
Imorgon är det Malmö med FaNnY som gäller, hoppas man inte försvinner i alla rea-galna saker. Men det blir ju typ 2/3 av tiden inne på monki som vanligt, så det är nog chill.
Döda nyårsafton, orkar inte.

ZUN





Usch, jag saknar verkligen inte sommaren.. inte ens när jag ser dom här bilderna från någon tidig kväll i somras. Gick runt på fäladen och fotade i motljus. Men jag började längta lite efter våren idag när snön var borta och solen lyste lite sådär lagom (det värsta jag vet är sol när det är vinter, uh, antingen får det väl vara mulet eller sol PLUS värme) men det kändes väldigt långt bort. Men jag kom och tänka på alla tidiga morgnar när man har gått till skolan och det plötsligt är sol ute och så är det lite sådär halvkallt. Räcker lixom men jeansjackan. OOOOcchchhhc.. jag har inte kommit över min jeansjacka från H&M's rea. Ska nog beställa den. Apfin. Jaja, nu ska jag inte babbla mer om vårsol, för klockan är 6 och det är kolsvart ute. PÖSS

ENJULAFTON

14:00





14:30


15:00


16:00


17:00



19:00


Hela dagen:

Såhär såg det ut ungefär. Efter klockan 19 så la jag kameran och så var det presentöppning. Och resultatet av det har ni redan sett. Jag avslutade kvällen med en gammal Cary Grant-film och fixade med ipoden. Och nej jag bryr mig inte om hur ni hade det eller vad ni fick, men nu vet ni min. Ciao.


BORED










Lite av presenterna. Det om liknar en ipod är en ipodclassic160gb. En sådan jag ville ha, en sådan jag fick. Det var en fin jul och bättre än den förra eftersom jag inte mådde helt bra då, det humöret fick Fanny iår, hehe rätt åt henne. När jag öppnade farmor och farfar's present så tänkte jag "äntligen ett normalt paket" - pengar. Men det var 50 euro... hm ja det kommer väl till användning någon gång.
Det översta är promarkerpennor (tusch) har inte provat dom men ska la göra det idag eller imorgon. Men nu ska jag ringa Fanny och säga att hon ska gå på en promenad med mig. Eller något sånt, sa hon.

XMASEVE

graphic myspace at Gickr.com
Denna dagen blir typ konstigare och konstigare för varje år. Jag måste slå in dom sista paketen och även gå iväg med ett. Snart börjar kalleanka och jag är typ tvungen att se det för min familj (mamma) fast jag intevill men okok. God jul och sånt!!

WALK

pimp myspace

Bilder: ffffound

Fina saker med denna dagen. Imorgon är det julafton och det första jag tänkte när jag kom på det var; åhnej. Men ja, den dagen är fortfarande fett utdragen fast att jag är 16 år och faktiskt inte bryr mig speciellt mycket om presenterna. Jag känner mig bara dum som bara får massa skit för ingen anledning. Jag tror lixom inte på gud osv, varför ska dom ändå köpa massa paket bara för att man ska göra så? Orkar inte "ska:n" hatar ordet ska. Dethär ska man ha gjort innan man dör, dethär ska man ha gjort om man är i Paris, detta ska man ha sett osv. VADÅ SKA?

NIGHTYNIGHT



Med teleobjektivet. Jag börjar bli bättre vän med snön.
Sjukt bra dygn, fantastiskt. Igår var det julafton hemma hos Julia och vi åt julmat och sjöng snapsvisor och öppnade paket och spelade spel. Öppen brasa och prat ute i snön, snöänglar, röda kinder och Titanic. Gabbi och jag mådde väl inte speciellt bra efter den filmen men det var det värt.
Jag vet inte om jag sov någonting inatt överhuvudtaget, precis när jag var påväg att somna vid kl.5 så kom min andra lillebror och hoppade på mig och Pella och berättade att det hände massa trevligheter nere i källaren. Pella sa "håll käften, Harald", slog honom några gånger och sen gick han. (...efter att han petat och hoppat på oss några gånger och några fler hållkäften).
Jag har kommit hem, med snöstorm, städat badrummet och nu sitter jag och lyssnar på Spotifyreklam. Tjing!

WEAREGOLDEN




Har inte blivit av med min inte-klar-med-julklapps-ångesten än och pallar inte. Men skitsamma, nu ska jag vidare till min första julafton för iår hemma hos Julia. Eller bullen om du vill.

OWC

Jag förstår inte hur folk kan ge sån skadeglädje till sig själv att dom lägger upp en bild på bilddagboken, skriver något i stil med "om du tycker om mig kommentera ett <3", vet att hon/han inte kommer få några kommentarer och sen går man ner och ser att det inte finns någon som tycker om mänshan. Men det är väl gulligt, det är väl inget fel på det? Bra att man är annorlunda. Som mamma, någon annan förälder eller lärare skulle sagt.

Jag mår illa men orkar inte gå och lägga mig. Yr också. Chasasasfer

DAY


Jag ♥ webcambilder
Jullov och snö och sånt. Juligt. Men jag har inga julkänslor alls. Allt har gått så fort (låter stenseriöst och deprimerande) och jag skrev i princip en önskelista för att mamma och pappa tvingade mig. Jag hade inte en tanke på att det var andra advent när jag skrev den och att det kanske var bra att tänka på att det inte är så långt kvar. En termin på kulla, hjälp? Tiden går snabbt (...när man har roligt?). 
Jag har ett överflöde av julklappar kvar att köpa eller göra och jag vet inte när jag ska hinna göra det. Får se om jag kan tvinga med Fanny till Malmö imorgon om det är öppet osv.  


SNOW


Det var rätt mycket varmare för en månad sedan. För detta var väl typ nästan exakt så längesen? I helgen blir det -13. EY SKÅNE
Lyssnar på något konstigt som Jessica tipsade mig om, men hon är konstig. Varför berättar jag alltid vad jag lyssnar på och typ vad jag är hungrig på? Skitsamma. För det enda som är viktigt just nu är att vi slutar skolan imorgon och det betyder jullov. Omigod, redan? Iallafall, SKÖNT.


PS: jag har tandvärk tyck synd om mig jag är enammast i sverige nej tyck inte synd om mig för jag är inte ensam det har hänt något jag tror jag vet vad. DS.

PS2: skit på dig. DS2.

PS3: menade inte playstation2 när jag skrev PS2. DS3.

JESUS WALKS


Döda den dålia upplösningen som blir när man lägger upp bilder men ok.

Snart är det jul och det är kul. Säger det varje dag och jag får sluta. Måste göra klart min engelska(som en del av har försvunnit!!!!!!) och min idrott. Lyssnar på Nirvanas unplugged-skiva på datorn och glömt bort hur bra dom är. Och hur (för)mycket jag lyssnade på dom. Denna veckan har redan börjat i en slow-motion-takt, men snart, snart, snart om några slow-motion-dagar så är det faktiskt jullov. Hur svårt det än är att tro.
Vet inte hur jag ska göra med en sak jag VILL beställa från H&M, på rean. Tänkt på den jättelänge men oiwkernsdsdf. Blir skitsur när jag inte hittar den, jätteglad när den finns kvar. Men vet inte om jag vill ha den.

OVERANDOUT




Frånnågonstans.

Sprang i princip hem från skolan, ville bara hem. Såg ingenting. Vägen bara försvann som om man kollade ovanför ett ljus. Allting vände sig och jag mådde illa, blundade och allt snurrade ännu mer. Frös, hade ingen jacka. Sprang in. Sa att jag sov och fick inte bli störd. Allt snurrade och jag kunde inte ligga och blunda, fast jag ändå inte såg någonting om jag kollade. Väntade. Vände sida, försökte somna. Suckade. Plötsligt var klockan 7 och jag hade tydligen sovit. Vaknade dock några gånger av den värsta huvudvärken någonsin, har aldrig varit med om att det svider så mycket, på något sätt. Trodde helt seriöst att någonting satt runt mitt huvud, ett spänt bälte. Olidligt.

Nu: catpower, kent och annat på sova-listan. (Vad händer med världen?)

GENERATIONX

Ideal,
komplex.
Så kan du inte säga,
hur ser du ut?
Upp med axlarna,
slappna inte av.
Varför lever du ens?
Det har du väl inte rätt till
eller?
Kolla in i väggen,
prata inte med mig
prata inte med någon.
Prata,
men inte från dig själv.
Prata från din mun
om det de vill höra
inte det du vill säga.
Ljug,
låtsas att du är någon annan.
Du kommer bli omtyckt.
Du kommer bli älskad.
Och sedan tänka
”varför lever jag, om inte jag är jag?”
Just det.
Du borde inte leva.

Gå och dö, ingen vill ha dig.
Kolla in i din mörka vägg,
gå igenom den och kom aldrig tillbaka.


DSC_1324

avatars myspace with Gickr
Hej. Njut av den (dom?) fulaste bilde(rna?)n på väldigt länge. Själv mår jag bättre än igår och tycker det är rätt trevligt ju närmare xmas eve man kommer. Idag är det söndag utan skolångest, med julmusik, julté, runda lussebullar och kanske lite plugg för att slippa stressa laterrr. Tjing.
Idag fyller min bästa bundis Jessica år. Man skulle nästan kunna kalla henne för Lucia, för det skulle hon kanske blivit döpt till. Har jag hört.

BILDBOMB















- London. Typ både från första och andra gången. Kvaliteten på bilderna är ju skämmig.


Vill vara där nu. NU. Har inte så mycket att säga idag så detta får tala för mig.


FOR EMMA





Eh-Hanna-vänta-lite-snabbt-ska-bara-klicka-några-bilder-bilder. Helsingborg, älskade dumma stad.
Imorgon är det pardey efter mycket velande, det är en sak som avgör. Säger inte vad!!!! Hehe LOL. Iallafall hemma hos Jesper, lite oväntat, som jag inte träffat på år (nä) men ja.
Nu: sitter i köket vet inte om jag orkar ta fram matteböckerna. Jävla klass som ville ha provet imorgon, vilken jävla klass vill ha ett prov typ 3 veckor tidigare än menat? Eh? Har varit på sista tennisträningen med magvärk som 17 från ingenstans. Behöver väl lägga en riktigt fet brakare, eller så är det för att jag är fetehungrig. Nu ska jag sätta mig och äta o fisa. Hejhej!
(äta ostbågar o fisa. HAHA, äckligast idag. O för er efterblivna så är jag helt seriös)

AW





Nej, det står inte något i stil med naaw i rubriken. Wang. Varför alltid så perfekt? Egentligen en solglasögon-sak, men jag älskar allt.


Jag har bestämt mig för att jag är klar med företagsekonomin nu. På detta provet ska jag ha MVG. (haha, jag hade IG förra gången, men älskar inställningen). Tänkte typ lägga mig och kolla på en film, annars ligger jag bara och tänker på provet. This is bad, really bad, Michael Jackson. Pallar inte att jag tänker det varje gång något är dåligt MEN OKEJ.
Torsdag, sen fredag. Pallar inte... att... eh skitsamma. Allt är bara skitsamma. Men pallar inte denna fredagen helt enkelt.

Update: sa pallar inte 3 gånger i detta inlägg


EXCUSES



Hej. Såhär såg jag ut för 2 år sedan. Denna tröjan ligger på Siesta, eller så kanske någon har på sig den som tyckte förtjäna den mer än jag. Jag vet inte. Roligt om någon kan ha glädje av den iallafall.
Gick hem från skolan, och nu ska jag bara keka och börja med matten, engelskan och företagsekonomin, för jag har panik ångest och stress och allt sånt. Sova gjorde jag inte heller. Inatt.


Två (gamla) fina låtar idag: Warning Sign - Coldplay
Nåt för dem som väntar - Jocke Berg

PERFECT


Lite kul att denna bilden inte gick att ladda upp hemma, men här gåre.
Sitter i skolan och har fruktansvärt roligt. Nej. Jag kunde skitit i tyskan, som jag hade tänkt göra, vi kollade bara på tysk adventskalender på datorn. M, kul. Och nu har jag håla när jag kunde sovit. Känns dåligt.
Försöker göra företagsekonomin men jag fattar inte så det är skitsamma.
Lyssnar på Lou Reed och han är bara så fruktansvärt tråkig och verkligen inte bra. Men jag är helt tom på allt så jag vet inte vad jag ska lyssna på. Han sjunger perfect day och nej verkligen inte.
Jaja. Tennis senare idag och sen får jag se om jag hinner plugga färdigt. Sen matteprov också. Jävla klass alltså.

MAYDAY



Valborg @ Höganäs hamn. Fotograf: Hanna Carle. Modeller: Jessica Martinsen, Emma Carle.
Jag tror jag slipar upp mina vapen när ingen ser. (usch vad Lars Winnerbäck är dålig nuförtiden föresten. Skam)

Vad gör man om inte behovet av känslan av att ha pluggat lagom mycket, inte övervinner lusten att plugga? Jag vill inte sätta mig med företagsekonomin, villintevillintevillinte. Men jag måste. 2 prov denna veckan. Kunde haft 1, men min dumma klass ville ha 2. (för oss idioter)
Snart är det jul och det är kul.


18:29-4

Har ont i magen så mycket jag har skrattat och det var nog längesen jag skrattade såhär fruktansvärt mycket åt mig själv.
Jag skulle precis gömma Eriks radiostyrda bil, tar den och ska gömma mig inne i tvättstugan. Men jag var så inne i mitt kurragömma så att jag springer rakt in i väggen till tvättstugan och blir väldigt förvånad när jag bara flyger tillbaka istället för att komma in i rummet.
När Erik kom tillbaka kollade han konstigt på mig, frågade var bilen var och gick iväg. (eftersom mitt skrattanfall gör att jag inte kan prata så får jag peka under bänken) Sen kollade han lite snett på mig igen. Hm, ja. Det är söndag, är det en bra ursäkt?
PS. hade en supermysig kväll hos jullan igår med mollsan också. Knäpp bebbbe men söt som in i jag-vet-inte-vad. DS.

III

myspace image at Gickr
Phoenix, ofcourse.
(gå inte in på deras hemsida osv för att se var jag har fått den ifrån, för jag har gjort den själv... sucks to be you!!!! nä bah sk.)
Julia Malmgren, var är du idag?


DESIRE

Hoppar till av den starkt orangea (hur säger man?) färgen på min blogg, läser på den fliken på internet och ser att det står "din vän apelsinen", ler och tänker hur roligt det var när det inte stod samma sak som alltid. Kopplade inte att något var fel, det kändes bara väldigt fint.
Jag är trött varm och orkar inte sitta här och mögla. Godnatt

LEKER


Glöm inte att mina bilder ligger på min flickr, alltså inte här.. för det mesta. (x100 bättre kvalitet där, blir alltid lika besviken när man laddar upp här.. (nawe, stackars lille snuttis)
Nu ska jag fortsätta att snuva, hosta, nya och ha ont i halsen och även fortsätta på min engelska. Pussen

REPEAT





Rätt msslyckade bilder tagna idag. Teleobjektiv, högsta ISO - utan stativ. ORKAR INTE TA MED DET.

Jag är hungrig. Laga mat, mamma? Får äta pepparkakor. Lyssnar på Vals för satan för den fjärde gången nu på raken. Fasen, man blir mållös. Luften i lungorna bara försvinner. Har glömt hur satans fast jag var vid kent ett väldigt långt tag. Mina damer och herrar, katter och hundar, det är tillbaka. Låten.. bara en gång till.

SÅFUCKINGCOOL

Skrev en kommentar på youtube, fick svar:

Ja.. det er fantastisk! Det har regnet rigtig meget i København på det seneste og den eneste grund til at jeg er kommet frem og tilbage på min cykel, har været ved at høre taxmannen på min ipod. Den er så fucking cool!

Haha, älskart!

RSS 2.0